MIHAILO -> RE: Februarčice 2009 (16.4.2009 10:26:57)
|
Pozdravljene...No pri nas je taskna situacija...vceraj sem si crpala na 3h tudi ponoci,sem strasila z uno pumpico,pa ,ker skripa sm morala na wc ,da se ne bi culo in sem na pol spala in pumpala[sm=smiley36.gif] Ko se je Mihailo zbudil smo mu dali po flaski moje mleko 90ml in je pojedel potem sva se aptamil dodala in je pojedel se 30ml,ko sem ga drzala za kupcka me je celo pobruhal,po majci,celo spodnje hlace sem morala zamenjati...njegova mera je pac od 80-100ml,ceprav je patr. rekla ,da bi moral pojesti 120ml[sm=zmeden.gif]no in ,ker se je tko zgodilo s to flasko pa,ker Mihailo zlo pohlapno je ze po dojki je po flaski se hujse ,ko mu tece in ni treba vlect sem se jaz odlocila,da ga naslednji obrok pristavim dojit.No ob 6h sem ga pristavila in je zelo lepo dojil in goutal kot prej tako ,da je ok...[sm=bravo.gif]ne bom se sekirala zaenkrat ok pridobiva na tezi 28g na dan,vceraj smo ga pa tak stehtali in bomo videli koliko bo dobil od vceraj do 21.ko imamo posvetovalnico,zato ga bom samo dojila,da vidim koliko poje... Kolumbo kak si fajn vse napisala,tok rada preberem tvoje poste ,se kar nasmeji,ko ze vidim ,da pise KOLUMBO[sm=jezicek.gif]...seveda naredis tako ,da boste vi zadovoljni ne pa drugi...jaz bom tudi dojila ,ce bo mlekeca pa ce bom kam morala it si bom pa scrpala... Katjusa kak je lepa slika[sm=smiley1.gif],a spita skupaj???Se strinjam s teboj glede seznama-zakaj bih jih zbrisali,sej ni pravila koliko bi se morale oglasati,da bi bile na seznamu ene malo vec ene malo manj kakor katera utegne... Birdy drzim pesti,da se znebite UŠK[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Ajvy si nazaj in spet komentiras[sm=bravo.gif]Kako ste kaj?Sem te pogresala[sm=smiley31.gif] Tanci ta rutica je res lepa in ji tako pase[sm=smiley1.gif]-pravi srcek je
|
|
|
|