MIHAILO -> RE: Februarčice 2009 (10.4.2009 13:42:34)
|
Max kaksen sistem pa imas ,ce lahko vprasam?Mihailo prej ni imela krce,tako ,da je sigurno od kapljic...tko ,ko se pa pogovarjam z mamicam je pa tko ,da jih vecina ne deva,ker so jim krce povzrocali in pravijo ,da zato tok vec na soncka hodijo in je to to...[sm=zmeden.gif]Moj mihailo se je zdaj umiril vlece dudiko in skoraj da panca,boscek[sm=smiley13.gif] Majchy jaz tudi skoz pokrivam useseke....drugace gre pa meni tudi na zivce ,ko mi kdo kaj pametuje glede mojega otroka in kr povem al pa vcasih recem-AHA,AHA v ebi si pa mislim svoje.... Sem vas se malo prebrala za nazaj...vse mate lepe slikice [sm=duda.gif],njiv [sm=smiley36.gif],krstov in Katjusa izdeluje super slikice BRAVO KATJUSI[sm=bravo.gif]... Katjusa jaz sem po porodu kr mela neko krizo pa sem mojemu skoz govorila ,da me nima vec rad,da ni vec tok z menoj itd.....to pa zato ,ker sva mela full dela z mihailom in sva rabila cas da sva se navadila tega ,zdaj pa najdeva tudi cas za naju...[sm=bravo.gif]ne sikiraj se,zenske smo pac obcutljive
|
|
|
|