|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dominikanska republika
2.3.2009 12:19:21   
liagal
Hej.

Če je bil kdo v času prvomajskih počitnic v Dominikanski republiki ( gledava Punto Cano ) prosim za info. o tem kako je bilo z vremenom?

Hvala vsem za predloge, user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dominikanska republika
2.3.2009 19:27:54   
Andra
Midva sva bila junija in je bilo super. Punta Cana je bolj umirjena, je pa popolnoma karibska, medtem, ko je v Puerto Plata več življenja, samo je pa morje slabše.
Izven kompleksov je velika revščina.

(odgovor članu liagal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2009 7:44:48   
liagal
Hvala Andra.

A potem sta imela lepo vreme? Sta imela kaj dežja? A če dežuje, dežuje potem ves dan ali kako?

LP, Lia

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2009 22:16:01   
srečka nosečka
Dominikanska user posted image  user posted image  user posted image
Midva sva bila v Dominikanski aprila, nekaj let nazaj. Deževalo je skoraj vsak dan. Ampak to pomeni, da npr. 15 min. dežuje, čez 3 minute pa sploh več ne veš, da je deževalo.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu liagal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2009 20:14:35   
S*
Midva sva bila nekaj let nazaj, samo sva bila februarja imela pa sva krasno vreme. Deževalo ni niti enkrat, temperatura pa je bila tam okrog 28°C. Udeležila sva se kar nekaj izletov, ki pa so bili vsi zelo dragi. Drugače pa je Dominikana tipičen karibski raj, lepe plaže, toplo morje, dobra hrana, veliko sadja, pa da o rumu niti ne govorim user posted image  user posted image  user posted image .
Uživajta...

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2009 20:20:26   
dejzi
uuuuuuu, Dominikanska republika....noro!
Prijazni ljudje, sanjske plaže, dobra hrana, lepo vreme....ena beseda: nepozabno!

Sma bla sicer septembra, je pa blo enako kot je napisala srečka nosečka....ko dežuje je prava osvežitev in čez 15 min ne veš, da je sploh deževalo, res.

Bla pa sma tud v Punta Cani.

Če gresta, uživajta!

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu liagal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2009 14:20:02   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: liagal

Hej.

Če je bil kdo v času prvomajskih počitnic v Dominikanski republiki ( gledava Punto Cano ) prosim za info. o tem kako je bilo z vremenom?

Hvala vsem za predloge, user posted image

Kontaktiraj tany83, na internacionalnih klepetuljah jo boš našla,
ona živi dol in boš dobila info. iz prve roke,
jaz sem jih tudi in računam, da sem bila ravno leto nazaj še doluser posted image ...pa se mi kolca...

(odgovor članu liagal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?