Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (31.5.2009 8:45:16)
|
Dobro jutro!!! Sem si že privoščila pomarančni sok in hotla sprobat mojo novo capučino kafetjero, pa neki ne štima... [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Med spodnjim kotličkom in zgornjo posodo mi med vrenjem vode kava ven teče in po el. plošči. Sma preverjala dihtunge, če so kej hin. Je pa hec, da sma dala zdele not samo vodo, brez kave in mleka, je pa normalno zavrela in stekla v zgornjo posodo. Ko pa je vmes še kava, gre pa ven na napačnem koncu. Pa niti noče mleka spenit, torej ni dost pritiska, zgleda... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Kaj je to odvisno od količine kave v tistem cedilu? Dali, ti ko si majstrica, mora bit kava čist do roba? Al manj? Še enkrat probam, če ne bo ok, vrnem... [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Katja, super za posteljico!! Js se še nisem odločila, se bom pa priporočala za izposojo za na morje, če je ne bom kupla. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jaaaa, hribi!!! Midva tud planirama en izletek, mogoče na kako Roglo najprej. Da sprobamo najprej ravni teren. Vidva pa Tjašiko sprobajta, kak se kej drži not, v nahrbtniku. Sej sedi že zelo lepo, bo verjetno tud not dokaj stabilna. Nič, grem na froštik, svežo potičko in kavico, ne iz kafetjere... [sm=smiley13.gif]... Ja, sori Monti! Zdej mu bomo pa dale vetra, haha!!
|
|
|
|