martka -> RE: Celjske in okoliške mamice (22.5.2009 22:20:11)
|
zdravo, preden grem spat... gaja pa je od GH jedla 5 dni korenček in pet dni krompir, ju3 in v nedeljo bo korenček+krompir skupaj, potem v ponedeljek in 5 dni cvetačo, potem 5 dni bučke in (sem si premislila glede brokolija) potem še kolerabo. ko bo to vse preizkusila grem na sadje, na jabolko in nato hruško... v enih mojih navodilih piše, da špinačo šele po 10mesecu, ker je lahko alergen. paradižnik po prvem letu... itak je pa toliko različnih napotkov, da glava peče... tam pri decemberkah eni že meso jejo... pa naj, jaz bom z Gajo lepo počasi... u izi .... se mi očke skup lepijo, grem spat. ja, katja_p, mogoče se srečava, sam... če se v celju ne... drugače pa grem jaz samo za kratek čas v kranj, grem potem na Golnik naprej... Elina fino čofotaj! aja, ponoči je oblečena v tanko pižamo z dolgimi rokavi, ima bethany fotko... ja, pa ko grem jaz spat, ji oblečem še platneno, kot iz rjuhe narejeno, spalno vrečko, ko jo ponoči potipam, je lepo topla. nič vroča, nič hladna. taka kot mora bit. pridne bodite, v senci! ne po soncu hodit!! dali, si dobila šotor? fajn! zdaj pa resno, lahko noč
|
|
|
|