Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (17.5.2009 8:57:20)
|
Dobro jutro v nedeljsko sončno jutro! Kak se je fino zbudit v lep sončni dan. Četudi mi kaka urca ali dve spanja manjkata, je kr lažje vstati, če je zunaj sonček. Včeraj sva šla z mojim v Križanke na koncert Feel the Phil Collins tribute show in je bilo ODLIČNO. Ful dobro zapojejo njegove največje hite. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Elino je dala spat babi in je punčka zelo pridno zaspala ob osmih in danes spala do nekaj čez šest. Šmartinsko: torej je potka prevozna z vozekom, ne? Predvidevam, da ste šli vsi trije tja, ane, Katja? Superca, res moram it pogledat, kak je to zdaj narejeno, nisem bila že celo večnost na šmarjaku. Uvajanje GH: Elina zdaj zadnja dva dni je korenček z japko, tista pripravljena Hipp-ova kašica, ki sem jo v petek odprla, ko ni bilo časa kuhat korenja, pa je ena posodica glih za trikrat, ko uvajaš. Danes imamo še to, jutri pa še ne vem... ali ji dam bučko za probat al kako sadje... Je pa zanimiva tudi ta varianta uvajanja z riževimi kosmiči zvečer. Točno to sem včeraj razmišljala, da bi ji tudi zvečer že dala malo, ker se mi zdi, da zvečer ful veliko mleka poje, pa bi mogoče že rabila nekaj bolj konkretnega...Sem pa že kupila od Milupe riževo kašico, bom probala, če ji bo všeč.
|
|
|
|