blue eye -> RE: Celjske in okoliške mamice (12.5.2009 16:05:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Sej Lara je res prava babnca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Naša ima pa zdaj 6400g pr 5m. Naš ma že zdj pri 3,5 mesecih 7 kg. NOVA HRANA - naj povem da je nočna formula uspešna, zbudili smo se samo 1x, spali smo od 19.30 - 2.30 in potem od 3-7.30.....mami je dans naspana kot že dolgo ne...ja nč pob je bil lačen, kaj čem, saj tud raste ko konoplja. MOJ JEDILNIK DANES - odlično, na vroče olivno olje das 2 stroka strtega česna, ko lepo zadiši, daš na to na kocke narezane neolupljene bučke in malo posoliš povegetaš in popopraš, potem dušiš do mehkega brez dodatne vode, nato dodaš na kocke narezan svež paradižnik in na kocke narezano rdečo, rumeno in zeleno papriko ter dušiš, ko je vse skup mehko dodaš mediteranske začimbe in pol žličke kisle smetane, zraven odlčno paše PZ riž oziroma PZ makaroni ter zelena so0lata. drgačje pa pr men vsak večer na jedilniku mlečn gres in kr pomaga je nasitn pa še lahek za zvečer oziroma najkasneje do 7 ure zvečer ga pojem. Morm pa povedat da se kg niso najbolj spremenili (ne dol ne gor), sam sem pa danes lahko oblekla ene hlače k jih še 4 tedne nazaj nisem mogla niti čez boke dobit, dans sem jih pa z lahkoto zaprla isto se mi je zgodilo z srajčko, joj kok sem bla vesela.
|
|
|
|