Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (10.5.2009 9:16:08)
|
HOJLA, Ford: Avto sma naročila pri Avtomarket Jezernik v kraju Brezno. Je najboljši prodajalec Fordov že tri leta zapored. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Korenček, ja, tako kot si napisala. Korenček se oprala, ga narezala na kolobarje, dala kuhat v malo vode za cca 30 min (mogoče bi lahko manj) pa potem spasirala kr v mešalniku in dodajala korenčkovo vodo, da je prišlo bolj redko. Ja, kdaj začeti dodajati? nekateri pravijo po obroku, drugi pred... ne vem, js sem se kr ravnala po Elini. Ko se naspi, je ponavadi ful lačna in sem najprej mislila, da boma samo na eni zizi, pa potem korenček, in nato druga ziza. No, pol je pa ful jedla, pa se še bunila, ko sem jo odstavila, da sem kar takoj zamenjala. Ampak je potem še vseeno jedla korenček brez problemov. Pomoje bi še več pojedla, pa se mi je zdel za prvič čist dost, če ne preveč. Sicer so pa ful majhne te plastične aventove žličke... pa ni bla polna, tak da pomoje je glih za kake tri polne te normalne čajne žličke pojedla. Danes isto ponovim, pa jutri tudi, četrti ali peti dan, pa prešaltamo na nekaj drugega... tak imam plan, bomo pa vidli, kako bo. Zaenkrat ni nobene reakcije. Tudi kaka čisto normalno. Monti, nič se ne pusti hecat... za pregrehe boš pa po riti dobla [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa js tudi, hehe....
|
|
|
|