Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (14.4.2009 17:38:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka bethany jaz sem ti kar mail poslala. za next stvari. sem ti glih odgovorila. [sm=smiley1.gif] Bo vredu, ja! Naročim do konca tedna, morem še pri sebi končni izbor naredit... joooj, kak je to težko, ko je vse tak luštno pa kjut pa vse se mi zdi uporabno... ah ja, pa vem, da bo pol trikrat preveč vsega. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sem pa bila danes v pikapolonici in c&a, mal prebrskala cotke, nekaj luštnih kompletkov sicer imajo v c&a, ampak se mi zdijo tle, pri next, ful bolj kjut, upam, da bo v živo tud tak kot na sliki [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Hotla sem it še v h&m, pa se mi je Elina začela dret sred Citi centra, pa smo predčasno zaključili naš nakupovalni podvig. Sej boljš, bi ziher še več zapravila, kot sem itak že. Sam je bla pa tak pridna, skoz je okol opazovala, pa se igrala s pleničko pa igračko v vozeku, pa tu in tam tudi kaj pokomentirala, po svoje seveda. Me je presenetila, glede na to, da sem pričakovala, da bo spala, saj od jutra ni nič, razen dvakrat pol ure na zizi.
|
|
|
|