Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (8.4.2009 14:55:55)
|
Današnji sprehod je bil pa prav pester. Najprej se je kake pol ure Elina drla, preden je zaspala ... ne vem, kaj je tak hudo, da mora kričati na vse grlo, potem pa z godrnanjem zaspi [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif], ampak je potem spala samo pol urce. Vmes se je pa še Tjaša zbudia in potem sta v duetu tečkali in sitnarili in se jokali in godrnjali ipd. Pestro... [sm=zmeden.gif] No zadnji del poti do doma, se je pa skoz tiho igrala s konjičkom, ki ji visi dol s strehice v košaro, pred hišo pa spet tak jok in stok... Zdajle mi je pa zaspala na zizi, ko pa sem jo odložla v posteljico, je seveda na veliko spregledala, zdaj pa čakam ali bo uspela sama zaspat al bo treba urgirati... Skratka, ugotovila sem, da tudi vozek, ki je bil do sedaj rešilna bilka za spanje čez dan, ne funkcionira več. zaspi res za zelo kratek čas notri, pa še to vedno z kričečim jokom, ko je pa budna, pa skoz protestira. Bo treba predčasno menjati košaro za sedež, mogoč ji bo tam bolj vzdržno, sicer ne vem več kako bomo hodili na sprehode, če misli vedno tak tečnarit. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|