Naty*Taja -> RE: Celjske in okoliške mamice (13.10.2009 15:29:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: adrianaJecl Lušten angelček je ni kaj... Mam sam en skupen komentar...ej ženske, a niste ve mal preveč kritične...kar se tiče plavanja, pa gostil in srečanj...Moje osebno mnenje je, da plavanje ni zato, ker bi se naši zakladki naučil plavat, ampak zato, da se družijo oni in me in če je to pod strokovnim nadzorom, hvala bogu. Je mogoče ktera pomislila, da ne delajo to vsi za denar in da je to namenjen nam. Kar se tiče Atrija, kolikor jaz vem, ga bodo zdaj neki obnavljal in naredili še bolj prijaznega otrokom. Sej ne, da ni denar vse, ampak kavo majo dobro in pocen, mislim da najceneje v Celju...ze tu je en razlog za. Parking pa...jaz pridem iz nove vasi peš pa kaj...greš mal na sprehod, pa na kafe, pa je...prijetno s koristnim!!! Srečanja pa...uživam v debatah s kolegicam, ampak priznam, da včasih kar pametujemo in nimamo blage veze o stvari, sam da se neki govori in vem, da bi blo dober. ce bi nas na tem mestu kak strokovnjak popravil...le tezko je najti nekoga, ki bi mu zaupal dejansko stanje...Ce se ne strinjate sam vprasanje...Kolikokrat se vprasate, ali to kar delate z otroki je res tisto kar je prav, al bi mogoče lahko kaj spremenile? V glavnem nočem morit, ampak moral sem povedat...aja, nahrbtniki so pa carski, sam je, saj iz mojih izkušenj, dobro, da si ga prej sposodiš in vidiš, če otroku sploh ustreza. Nasvet pač! Se mi sam zdi, al si res zgrešila debato? No, ker tule nobena ne krtitizira, se samo pogovarjamo. Pa nočem bit nesramna. Sam res tudi v živo se dobimo in pogovarjamo. Kar se parkplacov v CE tiče, sem jaz kr mal predaleč iz Ce za peš sprehod do tja, tak da ga res rabim, če hočem na srečanje. Sicer pa si baje rodila šele kak teden nazaj? Kaj hudiča delaš pred rač? Pamet v roke pa se mal ahtat pa očke pazit!!
|
|
|
|