Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (12.8.2009 9:20:24)
|
Dober dan, mi smo doma, skoraj odpakirani, en stroj perila se že pere, Elina se igra v svojem domačem kotičku... Dopust je uspel. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vreme nam je služilo, avto s klimo še bolj, hehe... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Elina je bila super duper pridna. Edino kar se spanja tiče je rabila par dni, da se je navadila novega okolja, potem pa tudi s tem ni bilo problemov, smo vse noči prespali do šestih, pol sedmih zjutraj, nato pa skok v trgovino po svež kruh in malo plavat v morje. In dan se je lahko začel. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Bilo je pestro, midva z mojim namreč nimava obstanka kar na enem in istem mestu, sploh pa tle v Novalji ne, ko je lokalna plaža bedna in natrpana s folkom. Tako da smo se vsak dan spakali v avto in šli malo raziskovat po otoku in večinoma našli mirne plažice, kjer ni bilo treba še kakega parkinga plačevat. Ja, otok je postal ful "zasluškarski". Kar je bilo še pred leti neobljudeno in zastonj, je zdaj rampa, kasirajo za vstop do plaže, na kateri se itak tere folka da ležijo drug na drugem... men pa to ni všeč. Sem preveč razvajena z mirnimi in lepimi grškimi plažami, hehe. No, sej smo tle našli ene par prav lepih in mirnih zalivčkov. Tak da je blo super. Kako slikco prilimam kasneje, ko naredim ožji izbor.
|
|
|
|