blue eye -> RE: Celjske in okoliške mamice (31.7.2009 15:25:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Tale sedež za na kolo: ful fajn zgleda. Glih danes sma s Katjo srečale eno, ki je svojo skoraj eno leto staro punčko peljala na kolesu v tem Hamexu... Js bom nabavila!! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Sam ne vem, če bo letos že prišel toliko v poštev. Mogoče pol drugo leto spomladi. GH: hm, tale tvoj mlečni riž, Kathy, tud js ne bi jedla. [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] Sem js tud probala ta riž skuhan v vodi in potem dodano mleko, pa ni bilo jedljivo. Tak da mu ni za zamerit, če ni jedel. Tudi naša ne bi, pa drugače lepo je. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] A si že probala te otroške kašice od Hippa ali Milupe, ki se samo z vodo zmešajo?? Te so kar okusne, od Milupe prav fajn sladke, sladkane s sadnim sladkorjem. Ja od Hippa sem probala, pa mi je eno žličko pojedel, potem pa ni hotel ust odpret.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Od Milupe pa še nisem poskusila, a so boljše? kathy - jst mu skuham riž v kravjem mleku in malo vode, ter dodam malo žličko sladkorja in tako zmaže, da se kr sveti, edino dans ne k je mel drugo delo, je pojedu sam pol - osvajanje Tjaše 1 in Tjaše 2 in Elino, sam ga kr nobena ni prav zares vzela, edino katjina Tjaša ga je še kdaj pa kdaj pogledala.
|
|
|
|