Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (21.7.2009 14:11:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Zatišje ... Js sm pa totalno zmatrana od ... nevemčesa. Kr spi se mi. Tjašo sm zdle dala spat, sama pa razmišljam, a naj grem spat, al se kopat al kaj zlikat ... bom še mal razmišljala tule za računalnikom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] nič razmišljat.... spat pejt!! Izkoristi speče dete! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bazen pa likanje bo itak počakalo. Js sem pa uspela zrihtat Elini osebno. Sma se FUUUL načakale, da je začela že tečnarit, še sreča, da je bil moj zraven, da sma šle midve ven, na malico, on pa je do konca porihtal. Groza, kako organizacijo majo. [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]Bemti! Da niti ne omenjam senilnega starčka, ki se je vrinil v vrsto in smo ga pol še ful dolgo čakal, ker seveda ni šel po vrsti, tak kot zahtevajo. Mi ko pa delamo, tak kot piše, pa čakamo ko munjeni. Včasih se je boljš naredit butastega pa hitreje in boljše prideš skoz. Tako, sem mogla mal zarobantit čez upravno enoto. Se boljš počutim. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|