Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (21.6.2009 20:59:10)
|
Čer, babike! Lolita, super za uspeli krst. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdaj pa odpočit, da boš spočita šla na morje. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Martka, svetovna bi bla!! ti na kolesu, Gaja na zicu za tabo, Elina in Tjaša pa v prikolici. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ampak!! Prej morš pa še kakih 10 kil pridobit, saj bo skupna kilaža naših treh puž kmalu večja kot tvoja, heheheh!!! ... no, skoraj taka kot tvoja, hehe. [sm=smiley1.gif] Js sem glih v petek spet mal z Elino stopla na vago, moje kile stagnirajo pri 63 (ok, vsaj v višave ne grejo, dol jih bomo že počasi spravili), Elina pa je dosegla 7ko! Pa merila sem jo in je dolga cca 68 cm. GH: js zdej tudi prakticiram od vsega, kar sem prebrala, kar po svojih občutkih in Elinini reakciji. Probujemo različne jedi, res pa ji ne dajem čisto vsega, kar js recimo normalno jem. Upoštevam tiste prepovedane jedi, za katere v večini knjig navajajo, da jih do prvega leta raje ne dajemo dojenčkom: -medu, -kravjega mleka, -jajčnega beljaka, -oreškov, -čokolade in sladkarij (tu pa tam dobi kak otroški piškot), -salam, -gob, -paradižnika, -zelene solate, -zelja, -sladkih in gaziranih pijač. Pri teh se mi ne zdi vredno tvegat, če ji lahko bolj škodijo kot koristijo. Sej bo kmalu čas, ko bojo lahko res vse jedli. Pa še takrat bom pazila, da ne bomo jedli pohanja, instant hrane, junk food (ala mcdonalds), preveč sladkarij. Tega itak tudi midva ne jema, tak da ne bo težko. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|