Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (15.6.2009 21:33:01)
|
Čer, GH: ja, pa Tjaša, kaj ti je?? [sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif] Zgleda, da ima pač neko čudno obdobje, da noče jesti. Katja, nič se ne sekiraj, ti kuhaj za vaju, pa ji daj vsakič malo za probat, če ne bo, pač nej je sadje, pa riževe in žitne kašice. Sej teh otroških zadev je dosti v ponudbi... Enkrat si bo že premislila. Tak bi js naredila na tvojem mestu. Veliko otrok ima neko obdobje, ko jih nekaj "pikne" in ne jejo več tistega, kar so še pred časom radi jedli... Levičnost: js sem levičarka in v celem življenju nisem niti enkrat naletela na negativnost glede tega. Pravzaprav mi je bila ta "leva roka" privzgojena tako, da niti ne opazim, da sem kaj "drugačna", če lahk tako rečem. Ok, včasih so mi delali določeni predmeti, ki so narejeni za desne roke, malo problemov, ampak sem se jih nekak naučila uporabljati z levo roko. Miško pa recimo komot upravljam z desno, pa je z levo sploh ne bi znala, hehe.... Ok, tak da: nič sekirat, če otrok kaže bolj zanimanje za določeno roko. Se nekje do treh let še ful spreminja. Joj, Lolita, kaj že vi greste na morje?? Pa sej bo Blue eye že kmalu nazaj... Joj, gre hitro....[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|