tadeja81 -> RE: Celjske in okoliške mamice (14.3.2009 19:11:48)
|
evo, da se še jst malo javim dons.smo se od enajstih dopoldan pa to petih potepal.smo mal šopingiral.sam Alina je imela dons ta lačno, bi kr vsake dve ure jedla, pa dvakrat se mi je tak pokakala, da sm jo morala celo preoblečti.pa ni blo glih fajn, ku so te previjalnice tako mrzle, moja puža pa tak zmrzljiva, da je kr joj.no, sam smo preživeli, mal smo se jokcal, drgač je blo pa fajn. te sparky bodije sm pa gledala, pa ne zgledajo tak slabi, sej to itak tak hitr prerastejo, da ne rabi bit glih neka high znamka.so pa te številke tako različne, da morš prav pazit, katero vzameš.jst vedno rajši vzamem malo večje, sej jo kmalu dorastejo.ne pa da kupiš neke ful male, pol jih še pa nosit ne moreš. sm dobila že 3 bodije, enga mexx in dva neka francoska znamka, pa jih še enkrat nism mogla dat gor, ker so mi premajhne prinesli.no, bodo pa za tadrugo dojenčico.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] zdle sta pa z atiju na kavču zadremala, jst pa v pojstlo šibnem, da se mal spočijem. lep večer vsem, pa lepo cartajte svoje sončke
|
|
|
|