|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 11:27:28   
KMALU
Tocno tako adelaide... Ce pa se kaj tecnarijo pa jim reces, da imas ti vsak razlog za zredit se..:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 11:50:43   
Rozalija
Men je šlo tole božanje na živce in mislim da so to kmal opazil, ker so kar nazaj skočil. Tko da včasih se je celo kdo potrudil in vprašal če me lahko mal poboža, pa odvisno od moje volje, včasih sem pustila včasih ne.

O kilah sem rekla da preveč, al pa hlih prov.

Za dojenje mi je pa šlo na živce, ker pač smo imeli ful problemov in pač ni šlo in je bila Lana kmalu na flaši (se nisem sekirala mi je celo pasalo). Ampak so pa me kregale in bile nekatere prav nesramne, da kaj se grem, da nočem dojiti otroka (a ne razumete da nimamo vse sreče, da bi otroka prklopu in bi on vleku???)

Bomo vidli kaj bo zdaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 11:59:31   
Anonimen
Rozalija, s tem dojenjem je že zdaj cela frka...Kaj naj naredim, če me zdaj sprašujejo ali bom dojila? Ker ne vem, če bom (otrok lahko ne bo vlekel, carski rez, stres...)in takoj ne odgovorim, me že napadejo : Ma MORAŠ dojiti, to je zdravo za otroka....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 12:03:38   
KMALU
Jaz bom na vprasanja kot so: Bos dojila?, odgovorila takole: ... Mislim, da to vprasanje ni potrebno.
pa naj si mislijo kar si hocejo..
Punce ne se sekirat- na ravnost povejte kaj vas moti in kaj ne. Ce bo kdo uzaljen - ko ga jebe ( po domace povedano ), ve ste tiste, ki 9 mesecev okrog prenasate se eno bunko. :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 12:15:13   
Anonimen
ja ,kmalu, saj večinoma požreš pripombe....samo , če ti ena smrklja , ki otroka še od blizu ni videla, razpreda, da je dojenje ful zdravo....ma kaj čmo, hormoni na višku...kao jaz pa ful neumna, ker tega ne vem...:sloncek::sloncek::sloncek:
sem pa dobila ful dober nasvet na privat, baje, da je resnična situacija...Prodajalka vpraša bodočo mamico , če bo rodila "NARAVNO" in bodoča mamica ji je odgovorila: Če je to ful pomembno za vaše nadaljne delo in življenje vam rade volje odgovorim: Rodila bom umetno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
29.4.2005 12:19:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 12:24:45   
Rozalija
Ma ja dojenje je itak zdaj moderno in je bolje se mučiti in mučiti pa čeprav je otrok lačen, samo da se doji.

Men je bilo pa smešno ko so spraševali če se bom odločila za alternativen porod ali klasičen. Ja povejte mi kaj je alternativen porod???? Zame samo CR, ko gre otrok čez trebuh ven, povsod drugje gre tam ko je treba, če pa si ti v vodi, na EA, klečiš, čepiš, ležiš al karkoli že pa zame to ni alternativa...... ha ha sem enkrat rekla ja sva se, bo moj rodil namesto mene.

Umeten porod je pa tud dober odgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 12:28:28   
nelči
Ma to dojenje že vsi tako forsirajo, da se že v nosečnosti sekiraš ali boš lahko dojila ali ne, ali bo vlekel, ali ti bo bradavice razcefralo ali kaj ....
Tako, da po moje marsikatera že od samega psihološkega napora in vsega tega mogoče res izgubi mleko - ne moreš pa namenoma se ne sekirat.
Valjda, da večina mamic želi otroka dojit .... ampak če ne gre, pač ne gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 12:31:03   
KMALU
Meni pa to ne predstavlja takega problema. Ce bom lahko, bom, ce pa ne pa ne bom. Otroka bom imela enako rada, enako bom povezana z njim in ne razumem zakaj je to za nekatere tak bav, bav - se preden s:zmeden2:ploh rodijo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 12:35:49   
Anonimen
Rozalija, kje si bila prej.....tudi jaz si bom sposodila vaš "alternativen porod":)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 12:42:00   
NENAJANI
No, da še malo pošinfam ko smo glih pri porodu!!
Meni je tašča že od začetka govorila, da kaj so sedaj ženske mevžaste, pa morajo imeti neke protibolečinske stvari. Kao one in njihove mame so rojevale doma in ni bilo nič narobe z njimi in otročki!!! Halo, jaz sem se sicer odločila, da bom rodila brez EA, ampak HALO, zakaj bi naj bila ženska mevžasta če hoče EA???? Zakaj bi moralo boleti, če ni treba?????
Aja, pa še nekaj me moti! Moja sestra je dvakrat rodila in obakrat z EA, pa mi vedno FULL teži kak bo mene to bolelo, pa da bom otroka zasovražla....
MISLIM BRIGAJTE SE ZASE!!!!! VSAKA BO RODILA TAKO, KOT HOČE- UMETNO :)- ALI PA NARAVNO!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 12:48:35   
Anonimen
Predstavljam si , da je porod "zelo hud", samo, če jih je toliko rodilo , ni :hudicek: , da ravno jaz ne bom..(če ne naravno pa umetno :)-)
Verjamem samo moji mami, ki pravi: Not gre malo lažje kot ven...:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 12:54:36   
NENAJANI
Ja not gre 100% lažje, kot pa ven!!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 19:36:11   
Lunca1
Adelaide to so v bistvu ene sorte nalepke - fototapete. Kupiš jih pa v Arielu ali pa Babycentru, drugačne motive pa sem videla tudi v Mothercare in pa v Avstriji v Kiki ali Lutzu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 19:37:22   
KMALU
Kaksne nalepke:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 19:52:26   
Lunca1
Kmalu, to je odgovor na adelaidino vprašanje, kakšne trakce imam v Pinini sobici.:)- Poglej v moj album pod otroško sobo.

Zdaj pa še moj komentar k komentarjem po porodu. Mene je zelo razjezilo če me je kdo vprašal če je tamala tulila, če sem že dojila, kdaj sem jo nazadnje dojila, a je previta, a je mogoče pokakana.:grrr: Kot da na te stvari ne bi že sama pomislila. Še bolj me je to prizadelo mogoče zato, ker sva imeli že od vsega začetka težave z dojenjem, premalo mleka, bolečine pri dojenju. Zdaj se bova pa očitno počasi nehali dojit, ker se že en čas samo zjutraj, zdaj pa po novem še zjutraj noče prijet. Če noče prijet, pa je najbrž ne morem pristavljat na uro. Al se mogoče motim??? Po svoje mi je čisto vseeno. Dojila sem jo 4,5 meseca, dala sem ji osnovno imunost in upam da ne bo zdaj zbolela. Vztrajala bom pa še toliko časa kot bo pač pripravljena.

Drugače pa me vprašanja v zvezi z otrokom, tudi bolj intimna ne motijo in rada svetujem drugim, če me za to prosijo.

Lp Lunca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   nosečnice- javno dobro
3.5.2005 8:18:13   
Anonimen
Lunca1 , hvala za odgovor, bom šla pogledat v Ariel...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?