prosti čas (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

corfu -> prosti čas (29.4.2005 8:01:08)

Dobro jutro!

Kako ste kaj v teh prazničnih dneh?

Mene pa muči eno vprašanje, koliko časa, ali kolikokrat na teden, mesec, si vzamete čas in ste sami s partnerjem, brez otrok seveda, tako da kam gresta?

Midva imava motor, ne greva pogosto, ampak še takrat, ko greva me peče vest zaradi tamalga, čeprav ponavadi tisto urico, dve spi.

Kaj pravte???:zmeden2::((:zmeden2:

lan -> prosti čas (29.4.2005 8:06:48)

Joj,zdaj sem se pa prav zamislila,ko si postavila to vprasanje:zmeden:.Midva nisva bila se nikoli sama pa imava pikca starega skoraj leto in pol.Si bova morala malo "frej" vzet.Samo pri nas je pac ta problem,da je ocka veliko odsoten:( in potem zelimo vse trenutke preziveti skupaj,vsi trije,ker nam je tako lepo:love:.
Trenutki v dvoje pa prav gotovo prihajajo.....:love::love::love:

Anonimen -> prosti čas (29.4.2005 8:06:56)

V treh letih dvakrat na službeno silvestrovanje. Na piknike in obiske ga vzamemo s sabo. Zvečer na drinke hodiva posamič, on s svojimi, jaz s svojimi prijatelji. Čas zase si vzameva zvečer, ko mali zaspi. Spijeva kak pirček in preštevava molekule. ;)

"Nevarnim hobijem" sva se odpovedala, ko se je napovedal otrok, kaj je neavrno, pa naj vsak sam presodi. Tudi vožnja z avtom je nevarna, žal pa ni hobi, pač pa vsakdanja nuja.

AnBan -> prosti čas (29.4.2005 8:18:36)

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:Kdaj je ze bilo nazadnje?:)-

india -> prosti čas (29.4.2005 9:17:44)

Zelo poredko so ti trenutki, pravzaprav vedno redkeje.
Nekako se nama mudi delat, pa domov k otrokom, pa naredit še to in ono, ....
Ja, tu in tam si le vzameva kakšno uro za popoldanski drink ali pa sam skočiva po nakupih v Avstrijo.
Ja, pa čez 14 dni greva v gledališče, tudi sama.
Mnogo preredki so ti trenutki, žal.

Anonimen -> prosti čas (29.4.2005 9:25:21)

Dokler so bili moji majhni nismo nikamor brez njih hodili vedno vsi skupaj.Sedaj ko so veliki še vedno vsi skup okoli hodimo,navada je železna srajca al neki podobnega.:zmeden:No v glavnem še zmerom se tišimo na kupu in če gremo kam gremo vsi skupaj...razen sina,ki noče več z nami klatit naokoli.Ja saj pravim dohtorji so v porodni sobi pozabili prerezat popkovino med mano in mojimi otroci;):)-Če greva sedaj za kratek čas kam sama že čukasto gledajo:kaj pa mi?;):)-

lefairyon -> prosti čas (29.4.2005 10:10:26)

joj...nazadnje sva šla sama ven ko je bil leon še varno v trebuščku...zdaj pa greva posamično...on s svojomi...jaz pa z malim k svojim kolegicam...samo se bo zdaj malo spremenilo saj je leon že kar dosti samostojen pa ga bo babi pazla...upam:)-:)-:)-...drugače pa ne bo šlo...
lp, nadi:rozica:

Stefka -> prosti čas (29.4.2005 10:15:35)

No, se jaz. Najina pupa je stara 17 mesecev in sva pred nekaj meseci ugotovila, da skoraj nikamor ne greva in da sva zaradi sluzbe pod stresom. Pa sva nasla resitev: aja, se prej naj povem, da podnevi gremo povsod s ta malo.
Torej, poklicala sva varusko, ki je malo cuvala ze na najini poroki in se zmenila, da jo pokliceva teden dni prej in bo prisla. Zdaj greva priblizno vsake 14 dni sama ven na vecerjo, to soboto greva na eno potdesetletnico (to bo zur). Placava ji 5000 sit, ne glede na to kdaj prideva (po dveh urah ali zjutraj), pa se malo kompenzira. Sva ugotovila, ce imava 5 jurjev za vecerjo, jih imava pa se 5 za varstvo in mir.
Matr sva kul! :)-

Olivija -> prosti čas (29.4.2005 10:54:52)

Midva se že od Novega leta odpravljava ven :ups: na kakšno večerjo.

Pa sva na začetku še kr nekak hodila in izkoristila varstvo pri sosedih.

Ko je bla tamala stara ene 6 tednov sva šla prvič malo kolesart (ene dve urce), pa je res pasalo mal odklopit.

Me že prav skrbi, kako bo s ta drugim dojenčkom. Sem pa mnenja,da bi se mogla vsaj enkrat ali dvakrat na mesec res čas vzet eden za drugega.

LP

Stran: [1]