Todala -> RE: Likanje dojenčkovih oblačil-tiste, ki sicer ne likate (5.3.2009 14:59:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Todala IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* jaz vse likam,ker nimam susilca pa ga niti nocem...mislim da nebi blo treba ampak ker je lepse pa bolj mehko ji zlikam.... pa perem tudi vse skupaj najine pa njene .... točno enako. Ne maram, če je nekaj zmučkano. Za mene je sušilec samo nepotreben potrošnik energije. Opravi isto sonce in veter. kaj takega o sušilcu lahko reče samo nekdo, ki ga nima. saj ni za zamerit. ko ga enkrat imaš, ti postane žal, da ga nisi imel že prej. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa še odg. na prvotno vpr.: na začetku sem vse prala ločeno in vse likala. Zdaj perem skupaj in likam samo bombažne pleničke oz. kaj po potrebi. Saj verjamem, da na dobro hitro bi se navadila. Mogoče preveč ekološko razmišljam, pa ravno zdaj, ko še bolj moramo paziti kam gre denar, nakup takšnega aparata ne pride v poštev. Žal ni poceni, pa nekaj kW verjetno žere. Drugače mora biti zelo fajn.
|
|
|
|