Poroka v 3. trimesečju (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mayuri -> Poroka v 3. trimesečju (2.3.2009 10:11:03)

Vem da moje vprašanje mogoče ne spada  v ta sklop foruma, vendar vseeno, ker mislim, da je tu največ meni podobnih. Situacija je taka, da se nameravam poročiti tam nekje v 7. mesecu nosečnosti in nimam pojma, kje kupiti oblačila za svečan dogodek. Ne nameravam imeti klasične poročne obleke, bolj imam v mislih kakšno dobro krilo in srajčko, lahko tudi hlače in tuniko...
Če ima katera kakšno dobro idejo, kaj obleči in kje to kupiti oziroma dati izdelati po naročilu, bi je bila nadvse vesela. Vsak nasvet bo zelo dobrodošel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Hvala punce.

cmrucek -> RE: Poroka v 3. trimesečju (2.3.2009 10:15:37)

Sorodnica si je poročno obleko kupila preko interneta tule: http://www.bridalonlinestore.com/Collection/maternity.asp?i=84925974921 in bila zelo zadovoljna. 

Lunca1 -> RE: Poroka v 3. trimesečju (2.3.2009 10:23:35)

Mislim da bi znala dobit kaj v Popku v LJ (blizu Magistrata). Šivajo tudi po meri, če se ne motim.

loveforever -> RE: Poroka v 3. trimesečju (2.3.2009 10:50:56)

skoraj v vsaki izposojevalnici poročnih in svečaih oblek, ti naredijo po tvoji meri obleko, samo na izposojo. jas sem bila noseča v 5 mesecu z kr velikim trebuhom, in sem si sposodila poročno obleko v veljenju, kjer so mi jo 1 teden pred poroko zašili po moji meri bušija, izbrala pa sem si jo prej. takop da po mojem lahko več kje vprašaš. pa čestitke za lep dogodek

Lunanai* -> RE: Poroka v 3. trimesečju (2.3.2009 10:53:37)

Zelo lepa mosečniška oblačila imajo v Italiji v Prenatal. Oblekice pa ful lepe tunike in tko. Tudi bolj svečane. POglej malo.

backa -> RE: Poroka v 3. trimesečju (2.3.2009 11:28:52)

Čau.
Jaz sem se poročila v sedmem mesecu nosečnosti (avgusta), obleko sem dala šivati in sicer hlačni kostim z malo širšo tuniko čez trebuh, navrh pa plašček do kolen. Moram pa omeniti da klače so bile ravnega kroja kot pri kostimih le čez trebuh je bil malo višji pas blaga. Je pa bila tunika čez tako da je bilo zakrito. obleka je bila v nežno roza barvi.

Stran: [1]