Mandek -> RE: jok pri treh mesecih (2.3.2009 18:59:55)
|
barchy81, pozdravljena! Veš, naša pupa se je tudi ogromno prejokala in ja, še vedno joče in še vedno se najdejo osebki, ki s takim ponosom rečejo, da njihov se pa ni (čeprav so to vedno prirejena mnenja, to moraš vedeti). Mi smo imeli obupne krče do 2 mesecev in pol, potem so se nehali. Jokala je bistevno manj, se je pa še vedno intenzivno stegovala nazaj, sploh, ko jo je kdo želel pestovati. Pomagalo je, če si jo nosil tako, da je na rokah ležala na trebuščku. Zaspala je samo na rokah in ja, res je veliko, veliko jokala. Ko so vsi govorili,d a to ni normalno, sem se jaz tolažila s tem, da se ji razvijajo možgančki in da bo "pametnjakovič". in da bo minilo. In je. tudi pri vas bo. najbrž ti nisem popolnoma nič pomagala, ampak, ko se je to dogajalo nam, se potrebovala samo eno osebo, da reče,d a je isto. Pa je ni bilo. Vsi so imeli "pridne" otroke. Danes vem, da je veliko fars v besedah ostalih. Ins e smejim. Vsem se to dogaja in vsi otroci jočejo. Niste edini in če se ti ne zdi normalno, pojdi do dr. Mi smo šli. sicer je bil takrat vzrok joka moje počutje in nenormalna živčnost (živela sem s taščo), ampak vseeno. Le pogumno! Držim pesti.
|
|
|
|