frutka_ -> krema s faktorjem (29.4.2005 14:27:02)
|
Moj je rojen junija in me je tudi skrbelo kako bo na sončku, sploh ker je bilo poletje na vrhuncu. Na sprehode sva hodila zgodaj zjutraj ali pa pozno popoldan. Plenička preko vozička ne pomaga nič, ker sonce pride skozi. Tudi če boš uporabljala zaščtno marelo jo sončni žarki prebijajo. Menim, da je uporaba kreme na mestu. Meni so v lekarni priporočili Eucerin, ki je baje med najboljšimi. Nima nobenih barvil, konzervansov in je še posebej prilagojena za otr. kožo. Bila je kar draga, stala je malo manj kot 4jurje. Ampak uporabiš je čisto malo, na koži pa potem vidiš kako je krema kompaktna, ker zgleda kot da se en sloj preko kože naredi. Full so otroci beli po obrazu, ko jih namažeš. Poskusi morda s tem. Sama sem tudi proti pretirani uporabi kozmetike pri dojenčkih, predvsem pri takih malih, zato sem iskala nekaj nevtralnega. Ena možnost še je šentjanževo olje, ki ga jaz delam sama. Ne vem pa ali je primerno za dojenčke, pa še mastno je potem vse. Narediš pa ga iz cvetja Šentjanževke in olivnega olja. Čisto naravno!
|
|
|
|