Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka 2.3.2009 9:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
iskalnik najdi.si vpiši noter pomoč ob rojstvu otroka in volia Čudež kajne
|
|
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka 2.3.2009 9:46:14
|
|
|
|
benika
|
In anonimnost je pri takih odgovorih potrebna zakaj že
|
|
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka 2.3.2009 9:58:53
|
|
|
|
zmajaz
|
Enkratna pomoč ob rojstvu otroka, ki jo prejmeš od CSD-ja, je zajeta že na vlogi za porodniški dopust in porodniško nadomestilo, ki se odda 60 dni pred PDP, tako da od lani aprila dalje za to ni treba oddajati posebne vloge - je kar za vse skupaj ena vloga. Je pa še enkratna pomoč ob rojstvu otroka, ki jo prejmeš od občine (tega sicer nimajo vse občine), za to pa lahko oddaš vlogo šele PO rojstvu otroka, priložiti pa ji moraš rojstni list otroka.
|
|
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka 2.3.2009 10:15:18
|
|
|
|
pikapoka12345
|
Na CSD-ju moraš vlogo za porodniški dopust in ob enem pomoč ob rojstvu otroka (skupni papirji) oddati vsaj en dan pred nastopom porodniškega dopusta. lp
|
|
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka 2.3.2009 12:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Koliko časa pred porodom lahko vložimo prošnjo za pomoč ob rojstvu otroka? Katere priloge potrebujemo? Lahko jo vložiš 60 dni pred PDPjem. http://www.csd-lj-siska.si/pdf/obrazec-DP-2.pdf , zraven priložiš potrdilo ginekologa.
|
|
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka 2.3.2009 14:51:04
|
|
|
|
mayflower
|
Ravno prejšnji teden mi je na CSD zatrdil, da to potrdilo od ginekologa ni več potrebno. Že nekaj časa. Kot so ostale rekle: lahko dobiš pomoč od občine, vendar daš vlogo po rojsvu, ker moraš priložiti rojstni list.
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka 2.3.2009 15:00:12
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower Ravno prejšnji teden mi je na CSD zatrdil, da to potrdilo od ginekologa ni več potrebno. Že nekaj časa. Kot so ostale rekle: lahko dobiš pomoč od občine, vendar daš vlogo po rojsvu, ker moraš priložiti rojstni list. Tudi jst sem neki slišala, da potrdilo o PDP ni več obvezno. Baje, da zadostuje vpis v materinski knjižici za urejat papirje na CSD! Jst sem ga pred 3 tedni sicer še dobila, ker imajo obrazce tega potrdila še na zalogi
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka 3.3.2009 21:50:04
|
|
|
|
gaja
|
Jaz sem ga na Viču dva meseca nazaj še mogla priložit. Nakazilo na tvoj račun je pa naslednjega 15. v mesecu oz.če oddš pred koncem meseca dobiš v naslednjem mesecu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?