bolniška (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

NANA123 -> bolniška (2.3.2009 7:58:03)

Zanima me kje ste bile prijavljne če ste bile na bolniški nosečnost jaz sem zastalno prijavljena  v LJUBLJANI začasno pa v HRASTNIKU stanujem pa na začesnem naslovu v Hrastniku zaradi komisije če te pridejo kontrolirat.hvala

detelja -> RE: bolniška (2.3.2009 8:40:54)

IZVIRNO SPOROČILO: NANA123

Zanima me kje ste bile prijavljne če ste bile na bolniški nosečnost jaz sem zastalno prijavljena  v LJUBLJANI začasno pa v HRASTNIKU stanujem pa na začesnem naslovu v Hrastniku zaradi komisije če te pridejo kontrolirat.hvala

tudi pri meni je tako...jaz sem po prvi odločbi poslala na komisijo dopis in poleg potrdilo o začasnem prebivališču in so mi potem drugič poslali odločbo že na začasni naslov...napisala sem jim, da pač ne živim na naslovu stalnega prebivališča, ki se glasi tako in tako, ampak na naslovu začasnega prebivališča tem pa tem...dodala pa sem še fotokopijo potrdila o začsnem prebivališču...poslala pa sem v roke tisti gospe, ki je bila podpisana na odločbi...pa poslala sem priporočeno s povratnico, ker če bi bilo kaj bilo imam dokaz, da sem jim sporočila spremembo...

Stran: [1]