MEŠANJE MLEKA (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Prehrana otrok

Sporočilo

NANA123 -> MEŠANJE MLEKA (2.3.2009 7:22:50)

Zanima me ali je katera mešala aptimelovo mleko in kravje sveže mleko.Imam namreč sina starega 2 leti in noče piti kravjega mleka samo aptimelovega pa me zanima če se lahko meša .hvala za odgovor

botrca -> RE: MEŠANJE MLEKA (2.3.2009 8:42:28)

Nikoli nisem mešala, ne vem zakaj bi saj aptamil je bolj hranljiv kot adaptirano mleko. Če ti hoče pit samo aptamil mu daj, moj ima zjutraj in zvečer še vedno flašo aptamil junior in mu ga ne bom mešala. Star pa bo 15 mesecev.

Lunca1 -> RE: MEŠANJE MLEKA (2.3.2009 10:32:24)

Ja mi smo mešali, ker drugače ni hotel kravjega. v bistvu toliko časa, da se je navadil na okus. Smo pa vedno bolj povečevali količino kravjega; AM pa manjšali.

mateyka -> RE: MEŠANJE MLEKA (2.3.2009 11:05:39)

jaz ji bom dajala adaptivnega dokler ga bo hotela pit. kravjega ne mara (zaenkrat). če do tretjega leta, pa do tretjega. sicer ga pije samo zjutraj in zvečer, tako da ni neka frka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

t*e*j*k*a -> RE: MEŠANJE MLEKA (2.3.2009 14:07:46)

Jaz sem hotela mešati, ker ni maral adaptivnega mleka. Prej sva se dojila, pri 11m pa sem mu dala adaptivno, ker sem hotela s kravjim še počakati. No potem se je navadil na okus, toliko da smo tisto škatlo pojedli in nato šli na kravjega.

kaya2007 -> RE: MEŠANJE MLEKA (2.3.2009 22:29:28)

mi imamo adaptiranega, sem pa videla v leclercu mleko, ki je namenjeno za otroke (mislim da je lažje prebavljivo, dodani vitamini itd)-pa poskusi mogoče tega.

masna -> RE: MEŠANJE MLEKA (4.3.2009 9:31:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Ja mi smo mešali, ker drugače ni hotel kravjega. v bistvu toliko časa, da se je navadil na okus. Smo pa vedno bolj povečevali količino kravjega; AM pa manjšali.

Mi tudi to delamo....

Stran: [1]