|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: bioenergetik
6.3.2009 18:46:30   
druga
kolko pa ji plačaš, če ni skrivnost?

ti bioenergetiki so mi sicer ful fajn, samo je malo nerodno, ko ne rečejo, kolko denarja jim naj daš...pol pa si v dilemi, če si jim dal dovolj ali ne..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.3.2009 18:54:18   
druga
jooooj kak sem slepa....

oprosti, nisem vidla, da si napisala, kolko denarja ji daš user posted image

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.3.2009 15:08:09   
polnaluna
Bila sem 2 x pri Matiji Merniku, ker sem pred tem imela izvenmaternično nosečnost. Dela po metodi DOmančič. Super je. Delata skupaj z njegovo partnerko. Po prvi kuri me je povabil še 1x. Kmalu sem zanosila, sedaj sem v 7. mesecu, pa če verjamete ali ne. Kateri ni škoda denara ji priporočam. Aja, dela v Pohorski kavarni, torej Štajerska.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.3.2009 7:29:31   
ratatuj
Smem vprašati kakšna je cena tega bioenergetika...

(odgovor članu polnaluna)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.3.2009 14:28:15   
ratatuj
Spet se oglašam... zanima me, ali je bila katera pri gospe Ireni Štruc glede zanositve in ji je uspelo po terapijah tudi zanositi?user posted image
In kako zgleda ta terapija? ležiš? Sediš? Nimam pojma kako si to predstavljati.... user posted image

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.3.2009 19:27:48   
tancy25
Pozdravljena!
Ja jaz sem hodila oziroma še hodim k Ireni Štruc.Je zelo prijazna ženska.Ko prideš k njej ti najprej da roko,se predstavi.Vsedeš se na stol ona pa se vsede nasproti tebe.Čez nekaj časa se ona vstane in se nasloni na eno mizo oziroma stopi bližje k tebi.Terapija traja od 20-30 min.kakor kdaj.Zanoslila še enkrat nisem sem pa hodila k njej zaradi tega ker nisem imela po prenehanju kon.tabletk menstruacije.In ta mesec sem jo dobila.user posted image
Ko se mi bodo ciklusu uredili,pa v akcijo.
Stane nič ne,daš ji kar si sama želiš(npr.:kruh,...)Jaz ji dam 10€ in ni mi jih žal.
Upam da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.3.2009 8:51:02   
ratatuj
Tancy25 hvalauser posted image !
Drug teden grem k njej.... me res zanima ali bom kaj občutila.
Tudi jaz imam neredno user posted image  od kar sem končala s tabletkami user posted image .. grem pa danes tudi G, da vidim, kaj bo predlagal...

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.3.2009 14:09:15   
ratatuj
pa še to... gospa Irena živi v bloku ali hiši? Da ne bom preveč zalutala- na TIS-u mi sploh noče nmajti njene ulice user posted image

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.3.2009 16:48:25   
tancy25
Pozdravljena!
Tudi jaz sem preden sem šla k Ireni,prej odšla k svojemu G in mi je predpisal Darboston tabletke.Ko sem jih  jedla sem tri mesece normalno dobila tečko ko pa sem jih prenehala jesti tečke spet ni bilo.Potem sem spet odšla k G in sem spet dobila Dabroston in sem se odločila da tablet ne bom jedla in odšla k Ireni.Ta mesec sem tečko dobila po naravni poti.user posted image In upam da bo naslednji mesec isto.

Drugače pa Irena živi v hiši.

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.4.2009 7:40:14   
ratatuj
user posted image tancy25 HVALA za vse odgovore.
Daj mi prosim še povej na koliko dni imaš oz. si sedaj dobila user posted image , od kar hodiš k Ireni. In koliko terapij sta dali skozi, da je prišla tečka!!?
Meni je G rekel, da je še prekmalu za tablete in da naj počakam še 3 mesece, da se cikel uredi.. če do takrat ne bo OK, naj se spet oglasim...

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.4.2009 10:15:11   
tancy25
Prej sem imela ciklus na 28 dni ko sem jemala Dabroston,zdej pa mislim da bo ciklus na 30 dni,ker bi morala prejšnji mesec dobiti 24.2. in je ni bilo potem pa sem hodila k Ireni in sem jo dobila 23.3.Trajala je 5 dni.Sicer je bila šipka je pa bila in zame veliko glede nato da je prej sploh nisem imelauser posted image .
Pri Ireni sem bila 6* pa čez teden dni imam še enkrat,potem bo pa videla kako naprej.
Najprej sem k njej hodila enkrat na teden,potem me je pa naročala na vsake 14 dni.
Ko prideš k njej in je terapije konec in če ona čuti da terapijo še potrebuješ ti to pove in vpraša če se še strinjaš da bi prišla še k njej.Potem ti da kartonček in ti na njega napiše datum ponovne terapije.
Jaz ko sem prišla k njej sem se ji prepustila in če bi mi rekla da pridem še 20* bi šla,saj ji zaupam.Ker če ji nebi,mislim da je brezveze da bi hodla tja.
G ti je pa kar prav svetovala.Jaz sem pisala Pušenjeku in je rekel da če pol leta ni tečke da je to čisto normalno.Zato nič panike,prepusti se Ireni in ko boš najmanj pričakovala bo tečka prišla.
Koliko terapij boš ti potrebovala ne vem,lahko da jih boš manj kot jaz,ker jaz sem kar dolgo jedla tabletke(8let)in sem si najbrž do konca zafilala jajčnike.
Zato veliko potrplenja pa bo.Držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.5.2009 19:14:12   
ratatuj
Dan! Tancy25 že kaj novega??? Mogoče že kak user posted image ? Jaz še vedno hodim k Ireni.... in upam na najbolje... je pra res FULL vredu ženska! user posted image  Upam, da bo kaj pomagalo!!!! 
Danes mi je pa full slabo... ne ravno za bruhanje, ampak tk mi nič ne diši.... in je 30.ti dan od user posted image .... bom še počakala kak dan in potem delala test....

user posted image

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.5.2009 20:40:16   
tancy25
Pozdravljena!
A veš da sem glih zadnjič mislila nate?Pa sem si rekla sama pri sebi da ti bom napisala kako ti je bilo všeč pri Ireni in si me ti prehitelauser posted image .
Pri meni je novega to da imam menstruacijo.Zdaj sem jo imela že dva meseca zaporedoma brez tablet(Dabroston)user posted image .Upam da je ta mesec ne bo več in da zagledam user posted image . Tečke nimam redne,ampak sem si nekje zračunala da bi jo morala dobiti naslednji teden v soboto.Če je ne bo bom počakala še kakšen teden in nato naredila test.
Vidim da je tudi pri tebi nekaj novega.In zakaj še nisi naredila testa?user posted image
Jaz bi najbrž znorela od firbcauser posted image .Ko boš naredila test pa sporoči takoj,da ti lahko čestitamouser posted image .

Tudi meni se Irena zdi super ženska.Vedno ko pridem tja me pomiri,...
Jaz jo imam še 7.5.,za naprej pa ne vem.
Držim pestke da ti je uspelo,pa le sporoči ko boš naredila testuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.5.2009 14:21:36   
ratatuj
evo mene.. nič novega zaenkrat user posted image ..
user posted image  sicer še vedno ni ( danes je 35. dan), ampak glede na to, da sem 1. dobila 37. dni po končanju s KT in drugo po 45. dnevu... si ne delam preveč upov ( čeprav sem cela na trnih user posted image )....
Slabosti so čez dan- proti večeru- zjutraj.. ampak ne tako da bi mi zdej bilo FULL slabo.. sam tk čutim slabost user posted image - težko opišem. So pa zginejo....

Ireni še vedno hodim.. drug teden jo imam spet- sem polna upov! user posted image

Ko bo kaj novega - vsekakor javim... ti pa tudi... oglasi se še kaj!!!!  Držim pesti, da obema rata ČIM PREJ
user posted image  user posted image  ali pa user posted image ..

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.5.2009 15:24:18   
tancy25
Pozdravljena ratatuj!
Že kaj novega?No pri meni še ni nič novega.Kdaj bo prišla tečka ne vem ker nimam redne sem pa delala nosečniški test in je bil - .Vem da sem ga delala brez pomena,samo kaj ko sem tak firbec da se nisem mogla zadržati.Sej vem smotana semuser posted image .Jst imam spet naslednji teden Ireno.Moram pa povedati, da sem začela obupavati.Ne vem zakaj,ampak bila sem že full velikokrat pri njej in še vedni ni nič tako da sem res po resnici povedano začela dvomiti.
Znake za tečko še nimam in upam da če že nisem noseča,da bom saj tečko dobila.
In ti?Že kaj novega?Sporoči,pa lepo bodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.5.2009 13:44:47   
ratatuj
tany25 evo mene.. nisem še nosečauser posted image .. sem delala test 36 dan in ni bilo +.. Danes je moj 47 dan in user posted image  še vedno ni od nikoder... Prav jezi me! ko bi vsaj user posted image  prišla, če že ni user posted image . Tako pa ni ne eno ne drugo. Ireno imam drug teden ( sedaj 5.) in si resnično želim ( upam), da bo to kaj pomagalo... ne vem... ti si edina, ki prav tako hodi k njej. Tako da si mi ti edina veza user posted image  in si zlooo želim, da kmalu zagledaš user posted image , ker potem še obstaja upanje tudi zame! user posted image

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 41
11.8.2009 20:31:38   
leaaa
hojla...

končno sem odkrila forum kjer vlada že v samem začetku pozitivna energija za spremembo o ostalih forumih(vsaj kar se tiče zanositve)! tudi jaz in moj najdražji sva se po parih neuspelih mesecih in želji pouser posted image  odločila za bioenrgetika! kakor berem imate vse zelo dobre izkušnje in upam, da nam uspe, tudi tisim, ki nam do sedaj še ni!

kako pravzaprav zgledajo terapije?

hvala za vse odgovore!

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.8.2009 12:49:41   
tancy25

Pozdravljena!

Kot si lahko že zasledila sem tudi jaz obiskovala bioenergetika. Na začetku sem bila polna upanja,pričakovanja zdaj pa nič več. Pri bioenergetiku sem bila že 13*, k njej sem hodila tri mesece oziroma 4 pa še vedno nič.Zelo sem bila razočarana.Še menstrualnega ciklusa nimam urejenega,kaj šele da bi sanjala o nosečnosti.Zato sem terapije odpovedala in se rajši naročila pri dr.Pušenjaku.
Zate upam da boš imela bolj pozitivne izkušnje in ti želim vso srečo.Terapija je pri meni zgledala tako da je trajala 25-30min..Gospa je sedela nasproti mene(tudi jaz sem sedela na stolu)in imela dlani obrjene proti meni.Sedela sem do konca terapije.Naročala me je na 14 dni.Upam da sem ti kaj pomagala.
Lp,Tancy

(odgovor članu leaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.4.2010 15:22:24   
ika80
Živjo,
Jaz sem imela grozne težave - splavi, izvenmaterična... Ko sem bila že čisto obupana, saj so mi poleg tega grozili še dodatni posegi na materničnem vratu, ki bi moje možnosti za donositev še zmanjšali sem šla do bionergetika, ki tudi dela po Domančičevi metodi in povem vam punce - vse ki niste prepričane ali bionergetik ja ali ne - ne razmišljajte več. Izgubiti nimate kaj, lahko pa veliko dobite! In kar se tiče denarja - date kolikor pač želite.
Jaz sem po štirih terapijah (res je, da ena mogoče še ne naredi čudeža) kot prenovljena. Vsi izvidi so odlični in vsi posegi, ki so se mi še obetali so sedaj nepotrebni in spet lahko zanosim!
Ker je res, da je bionergetikov, ki zdravijo po Domančičevi metodi veliko vam z vsem srcem priporočam Aljoša, ki deluje v Ljubljani. Tu je povezava in telefonska številka: http://www.biotherapy.si/termini.html
Moja prijateljica je prej hodila direktno k Domančiču, sedaj pa hodi k Aljošu (zaradi drugih zdravstvenih težav) in pravi, da ji individualne teapije pri Aljošu precej bolj odgovarjajo, njeno zdravstveno stanje pa se vidno izboljšuje.
Tako - jaz sem sedaj na točki, ko se lahko spet veselim in sem spet polna upanja  - po letih obupovanja verjetno marsikatera ve, kaj to pomeni. user posted image
Srečno vsem in lp!
Ika

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 44
18.4.2010 10:41:58   
rina79
No to pa tud mene zanima.Februarja sem imela en neuspel ICSI in sedaj čakam na nov postopek.Zanima me,če katera ve za kakšnega bioenergetika iz okolice Nove Gorice.Poskusila bi tudi to,samo da bi mi pomagalo.
Lep dan

(odgovor članu ika80)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.6.2010 16:26:25   
trmica

IZVIRNO SPOROČILO: rina79

No to pa tud mene zanima.Februarja sem imela en neuspel ICSI in sedaj čakam na nov postopek.Zanima me,če katera ve za kakšnega bioenergetika iz okolice Nove Gorice.Poskusila bi tudi to,samo da bi mi pomagalo.
Lep dan

Kaj pa gospod iz Ptuja? Pozna katera? Mislim, da se piše Rimele.

(odgovor članu rina79)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

ime
petra_1310

Najlepše ime za fantka

Tjaš (9%)

Enej (15%)

Tian (16%)

Maj (20%)

Mark (31%)

Staš (8%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!