*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joob Pozdravljene Aprilčice...upam, da se me katera se spominja, saj sem še septemra 08 spadala k vam...vendar nam je usoda otročička vzela v 10tem tednu . Sedaj spadam pod avgustovke 09 in sem v 17.t. Vidim, da vse lepo napredujete, da imate ze kar fletne buhije in da se počasi a vstrajno bliza vaš čas. Zakaj sem prišla k vam? V naši temi, me punce kar ignorirajo zato sem prišla k "stari klapi" po odgovor. Zanima me sicer, kdaj so se vam pojavili buhiji? Mene skrbi, ker do danes ni se nobene vidne bunkice, rcik tudi ni...so pa ze pred kakimi 14timi dnevi izginili vsi nosečniški znaki. Ali mislite, da me mora kaj skrbeti? naj povem, da nisem ne suhica, ne debeluškica...sem pa ze zelo neučakana...skrbi me bodo pojedel, saj imam pred sabo ze 2 neuspelinosečnosti...So skrbi odveč??? Punce hvala vam, za odgovore...no upam, da mi vsaj ena odgovori. Lepo se imejte, pobožajte svoje buhije, saj še malo, pa se boste poslovile od njih in v naročjih cartale svoje sončke. Pozdravček od bivše Aprilčice. Joob, bravoooooo, čestitam. Uživaj v nosečnosti, tokrat bo vse kot mora biti, boš videla. Glede bušija - sploh ni pomembno, kdaj se ti pozna, samo da je z bebico in s tabo vse v redu. Je pa tako kot ti je že ena od naših povedala, da šele po 20. tednu se pozna tisti pravi nosečniški trebušček. Glede znakov pa - ne obremenjuj se, čeprav sem bila js ista. Niso ti kar naenkrat izginili, sigurno ne, ker imaš zdaj visok bHCG in če bi bilo kaj narobe bi bili znaki še prisotni nekaj časa. AMpak s tabo in bebico je vse ok, veš? Prepusti se, še malo pa boš začutila prve metuljčke, nato brcike in tako naprej... Uživaj in javi se nam še kaj.