*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Tinaaja, ja, kar se dolgih postov in veliko branja tiče imaš prav. Me je prepričal stavek, ko si rekla, da ko imaš doma nimaš toliko časa bit na forumu in predno vse za nazaj prebereš al pa odgovor na vprašanje najdeš...ufff... Se vidi, da boš drugič mamica in malo drugače razmišljaš, nam prvorodkam je vse novo. Glej, zmenite se, meni je vseeno. Če greste na svojo temo, vas bom pa itak brala, ker mi bo sigurno kakšen nasvet prav prišel. Ampak če nas pa ne boš spodbujala, jih pa po riti dobiš. Mislim, da ni v tem ali si prvorodka ali ne. Bolj je to, da tiste, ki smo pravkar rodile, se nam pojavljajo druga vprašanja kot pa prej ko smo bile še nosečnice. Tudi jst bi rada, da bi se skupaj prestavile, ker se dobro razumemo in je tudi meni lepo tukaj pri vas. Ni bil moj namen postaviti to vprašanje, da bi razdrla enkratno družbo. Prej ali slej bomo skupaj spet pristale na isti temi, ko boste tudi druge cartale. Jst sem tudi mnenja, da če rabiš kakšen nujen odgovor ne moreš brat vseh strani, da prideš do tistega odgovora. Včasih se jih ogromno nabere in časa nimaš, ko se moraš podrejat otrokovim potrebam. Kaj pravite pa druge na to temo? Da se že prestavte na svojo. Bomo lažje me vas sledile, kot ve nas. No, razen proti koncu meseca, ko bo že večina tam. S tem, ko sem rekla prvorodka sem pa mislila na to, da js sploh nisem pomislila, da me pa ne bo več toliko tukaj gor.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 22.3.2009 21:01:26 >