brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Dobro jutro babuške! Vidim, da je detelja že poskrbela za orng zajtrk. Pa včeraj za mojo Planico in Ježka. Hvala detelja! Ti pa povem eno skrivnost: v zmrzovalniku imam celo škatlo Ježkov, me je včeraj Sonček85 tako zrajcala s tem sladoledom, da sem mojemu naročila, naj mi jo prinese iz trgovine. Tako da račun za shujševalno kuro v enih fancy toplicah prinesem kar vama. Jaz sem spala do 10h, proti jutru vedno zaspim kot angelček , sedaj pa sem spet na grisu. Ne vem, kaj je to, da mi zadnje dni tako paše gris, s čokolado v prahu seveda. Sonček85 - Čestitke za , to pa ni kar tako. Pri nama je bolj kot ne abstinenčno obdobje, toda moram reči, da se nič kaj ne pritožujem. Sva nekako kar soglasna, čeprav imava oba želje. Mamica malo poskrbi za očija , malo se pocartamo in polubčkamo, toda za resno akcijo pa nekako nobenemu ni. Toda, saj bomo vse nadoknadili po porodu. Z obrestmi vred! Tako da brigita23 in detelja, brez skrbi, kmalu pridejo dnevi, ko bo vse špricalo od strasti. Pa še poletje bo, s krilci in oblekcami, vroča in potna koža ... brigita23 - Oh, ti presneti hemeroidi! Glede na to, da nisi nič kaj spala ponoči, si čez dan vzami spanje pravičnega. Naštimaj si eno tako fino mehko gnezdece, pa brez spodnjic, da te ne bo nič tiščalo. Pa čim več navadne vode popij, to tudi pomaga. Boš videla, zvečer bo že bolje. pleničke - Jaz sem jih kupila v DM od Toto, 100% bombažne in je bilo 10 kom 15€. Sem vzela kar dva kompleta, je res bolje kakšna več kot premalo. Meni se zdijo kar fajn mehke, samo oprati jih še moram. Ravno danes so pleničke na vrsti. Jutri in pojutrišnjem cotke, v sredo spakiram svojo torbo, pa smo ready. Pol pa zares! Miška2006 - Prav potolažila si me, ko sem videla, da imaš kljub novorojenčku čas za rr. Sem si rekla: No, pa poporodno obdobje le ni tako hudo, kot ene ženske strašijo. Kao da sploh nimaš časa niti za to, da bi se stuširal. Jaz se vsega lotevam z logiko, da manj ko kompliciraš in bolj ko si sproščen, lažje je vse skupaj. Pač urnik je potrebno prilagoditi dojenčku, toda to še ne pomeni, da se je življenje končalo, a ne? Junona - Kot je meni rekla Sonček85, ko sem pred dnevi imela prvič prave lažne popadke, ki so me vrgli iz spanca, bom tudi jaz tebi: Welcome to club lažnih popadkov! Zdaj vsaj vemo, kako približno se bo začelo, a ne? janja* - Če te moti, da te vsi sprašujejo, kdaj boš rodila, si pa morda izmisli, da ti je G rekla, da bo gotovo po roku in da še 14 dni gotovo nič ne bo. Da boš imela vsaj teh 14 dni mir. Ko boš rodila prej, jim boš pa tako javila. Le ideja ... Se slišimo še kaj popoldan, ker sem sama doma, predvidevam da v 4. delu. NenaLena no tisto o špricanju bi se še strinjala ....sam tisto z oblekicami in krilci pa ne vem če bo šlo to poletje , mislim da bojo moji kolenčki še preveč zaliti Glede spanja bom upoštevala tvoj nasvet in že ležim...mal še preberem rr, potem pa mal zadremuckam