|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
20.3.2009 11:35:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

neateja:srečno na pregledu v ponedeljek vse bo dobro boš videla ,samo pozitivna bodi in božaj bušiauser posted image user posted image user posted image

Drage moje moj je nazaj od dr. in ima neko virozo ,tko da se mormo pazit,je dobil neke tabletteuser posted image

tko zdaj grem pa stanovanje pucatuser posted image

ej to pa ful pazi...ful si umivaj roke pa vse...ne se glih zdaj slončkat pa lubčkatuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image slončkal že tzko nismo od valentinvoega in do 37t še tud ne bomo saj je mojega strahuser posted image user posted image

janja:hvala ,sej zdaj sem vse lepo popucala ,vse tko lepo diši,prav super se počutim k je vse čistouser posted image user posted image user posted image
zdaj grem pa še malo po trg. k je dragi rekel da naj grem v pikopoko kupit še previjalno podlogo za na previjalno k je še nisva,pa še kaj bomo zraven kako cotko k sem bila tko pridna,sem rekla dragemu da naj kr počiva če se tko slabo počut
Moj pa itak spiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
20.3.2009 11:36:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

neateja:srečno na pregledu v ponedeljek vse bo dobro boš videla ,samo pozitivna bodi in božaj bušiauser posted image user posted image user posted image

Drage moje moj je nazaj od dr. in ima neko virozo ,tko da se mormo pazit,je dobil neke tabletteuser posted image

tko zdaj grem pa stanovanje pucatuser posted image

Pozdravi svojega in ne stiskaj se preveč, čajčeka mu pa fejst kuhaj.user posted image

ne   k sem že žalostna od včeraj k je bil neprijazen do meneuser posted image user posted image user posted image Sej ga ujčkam ,jaz sem taka da sem trmasta ,pol čćez pol ure sem pa že ok in vse pozabim kaj je bilouser posted image user posted image user posted image Kuham ,kuham in razvajamuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
20.3.2009 11:36:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Jutro.

Punce dajte mi nekaj povedati. 6.3. sem nesla na CSD vse papirje tako za porodniško kot tisti obrazec, da želim prejeti denar 270€ in ne paketa. Sedaj pa me zanima kdaj CSD nakazuje ta denar????????

Sonček85:pregled imam 24.3 ob 8.30. Za tebe je to prehiter a ne?
nakazujejjo ga naslednji mesec k so otroški med 11-15 v mesecu ,se praqvi da boš dobila aprila

Ja to mi je pa skoraj prehitrouser posted image bom videla kako se bova z dragim zmenla k gre moj zraven k pol ga peljem pa kr v službo k dela pop.Daj mi sporoči tvojo tel.št na ZS pa te pokličem en dan prej kako se bova zmenlauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
20.3.2009 11:37:49   
sonček85
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI

user posted image Detelja/36t1d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /36t
user posted image janja*/ 35t

user posted image
Sonček85 /33t2d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image
frutolina /33t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /376dt
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja /37t4d

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
20.3.2009 11:47:49   
tinaaja
Srecka82 ... glede iverke oz dile pod jogijem zaradi AC... Jaz vidim problem predvsem v zracnosti jogija. Letvice imajo svoj namen, torej da zrak krozi in jogi diha. Bi na tvojem mestu sprobala, ce normalno dela brez iverke. user posted image

ill be back...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
20.3.2009 11:56:10   
Cveta28
hej babuške
tole bo samo na hitro, ker sem imela izredno slabo noč za sabo...koza jaz sem zaspala ob 21h pro TV in potem sem se ob 3h zjutraj zbudila kot čuk....potem sem počakala do 6h zjutraj, da je vstal še moj koder in šel v službo, jaz pa nazaj v posteljo do 9h. Počutim se totalno user posted image
detelja - user posted image za doplnjenih 37t, sedaj bi najina user posted image že lahko začela uveljavljati svojo voljo in prišla na svet.
otrdevanje bušija - še nič
boleče joškice, bradavičke - no go, samo velike so kot baloni user posted image upam, da bodo šle po porodu nazja na normal size, ker tole pa too much
najnovejši trač moje tašče - včeraj sva ji s kodrom tako napela glede vzgoje vnukov, da sem bila potem jaz v skrbeh, če mi je kaj zamerila. Nekako ji morava dopovedati, da bo najin otrok stanoval z njo in ne bo na 'obisku' pri babici, ki bi ga lahko non stop razvajala...neverending story!
IKEA - gremo jutri še malce v šoping, ker sva zadnjič pozabila še en kup malenkosti zase

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
20.3.2009 11:58:31   
tinaaja
me back user posted image

Pregled - vse ok, vzela bris za streptokok B, na oko pravi,d a sem se lepo zaprta, tko da zurka za rd nase princeske bo - sicer v druzinskem krogu, ampak bo user posted image Dobila canesten tableto za danes in pol 3 dni s kremo mazat pol pa do konca boraks vsak dan. Skratka, vse kuuul, mama happy user posted image

Zdaj pa mal popucat od kuharije zjutraj in pol po naso pupo juhuhu vikend je skoraj ze tu user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
20.3.2009 12:08:08   
Anonimen
Drage Aprilčice!
Detelja hvala za zajtrk, jaz sem namreč šele zdaj na orng "zajtrku" - gris in čokolada v prahu. user posted image Spala sem namreč do 10h, pojedla malo sadja, pol pa nekaj časa tako nisem lačna. No, da vam povem svojo nočno in jutranjo zgodbo. Ponoči sem spala nepričakovano super, nič me ni motilo, nič bolelo. In ko sem se ob 7h zbudila, vse mirno. Ela ponavadi v tem času že veselo nori. Babe, kako sem se ustrašila! user posted image Kaj pa je zdaj to? Zakaj nič ne brca? user posted image user posted image Sama sebe nisem prepoznala, saj po naravi nisem ravno nek paničar. Vsi možni scenariji so se mi zvrteli pred očmi. Moj me je tolažil, da je vse ok, skupaj sva božala bušija, Ela je celo davkrat zelo nežno brcnila, toda komaj sem se umirila in nazaj zaspala. Ker zaspana sem bila pa kot polh. No, ko sem se zbudila ob 10h, pa se ji je kolcalo in je brcala. Ne ravno v svojem običajnem ritmu, toda buši je migal sem in tja. user posted image user posted image user posted image V glavnem, od danes naprej ne bom več ni jamrala, če me bo vse bolelo, ko me bo brcala, pa če mi trebuh raztegne do Ekvatorja in nogico porine do grla user posted image , samo da vem, da miga in da je živa. user posted image user posted image user posted image

Gnezdenje
- Očitno imamo vse iste simptome obsedenega "pucanja" in tisoč opravkov, ki jih moramo NUJNO opraviti še pred porodom. user posted image user posted image user posted image Jaz še vedno nisem vsega oprala in si spakirala torbe za P, kar načrtujem do konca tega tedna, pa sem kar neka živčna. user posted image Do poroda imam še 5 tednov, pa takšna panika, mater user posted image user posted image user posted image . Malo se imam na sumu, da si kar iščem neke opravke, da misli odtrgam od nezavednih strahov pred porodom. Ker bi se pošteno zlagala, če bi rekla, da me nič ni strah. Predvsem gre za strah pred neznanim. Le kako bo? Ali bom prepoznala popadke? Bom znala predihati bolečino? Kako bom sploh odreagirala? Se bom znala umiriti? Bo šlo vse ok? Kaj pa če se kaj zakomplicira? Bodo v porodnišnici spoštovali moj porodni načrt? Bo z Elo vse ok? ... Ni kaj, vedno znova se potolažim, da so takšna vprašanja normalna, da bi bilo bolj čudno, če bi vse skupaj potlačila in se delala, kako sem kul. user posted image Pa hvala bogu se zavedam, da ko se porod enkrat začne, me bo tako prevzel, da ne bo časa, da bi se za hipec zaustavila in filozofsko razpredala o vseh svojih dilemah in bistvu življenja. user posted image user posted image user posted image

junona in štorkljica - Me pa imamo PDP zelo blizu, jaz imam 23. aprila, tako da bomo po vsej verjetnosti "popadale" druga za drugo. user posted image user posted image user posted image Moji podatki za primerjavo so sledeči:
33t
KG: 1913 g
HC - Obseg glavice: 296
AC - Obseg trebuha: 279
FL - flemur: 61 (to je stegnenica ste rekle?)
GV/TT/BPD: 82 (ne vem, kaj je to? user posted image )
sonček85 - Upam, da je tvoj dragi že boljše. user posted image Ti pa le pazi, da se ne nalezeš. Vsako jutro dve stisnjeni pomaranči in ena limona, pa bi moralo biti dovolj, da ojačaš svoje vojačke v žilah. user posted image

No, lepo se imejte v tem sončnem, a mrzlem vremenu, jaz grem pa za kakšne pol urce spat. user posted image Sem danes spet bolj zaspane sorte, čutim, da Ela raste, saj me spet bolijo vse mišice v bušiju. Očitno ta mir iz njene strani pomeni, da moram tudi sama biti pridna in ji dati dovolj energije, da si nabere maščobico. user posted image Kot sem obljubila, nič se ne bom pritoževala. user posted image user posted image user posted image

Se slišimo kaj popoldan, če ne pa lep petek vsem, dokler smo še v enem kosu user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 4458
20.3.2009 12:59:18   
nmag
Lep pozdrav,jupi tudi zame je danes prvi dan nastopa porodniškega dopusta in čez 3 dni bomo v 37 tednu.
Pat,jaz sem iz Most dobila odločbo v enem tednu,še prej v 5 dneh,zelo hitro.
Danes nas bo pa kar odpihnilo,pri nas tako piha,da ne vem če ne bi tud mene odpihnlo,če stopim ven,kljub konkretni kilažiuser posted image .
Čestitke vsem za preglede,še malo punce jutri nastopi pomlad,potem pa že skoraj naš mesecuser posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
20.3.2009 13:05:35   
tinaaja
Jaz pa sem nasla en napis za majco, k mislim, da bo odlicna za nasega ocija

user posted image

evo se ostale... http://shop.cafepress.com/dad

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
20.3.2009 13:07:41   
Miška2006
Helloooooooo

Kako ste kaj? Sploh vas ne dohajam brat.

Saj tamala je pridna. Imam pa en kup zaostalega dela ... čiščenje, pospravljanje...

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
20.3.2009 13:09:40   
tinaaja
Za nas je ze malo pozno, da si damo tole delat, ampak a ni carska user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
20.3.2009 13:22:07   
ninica23
javljam se toliko,da sporočim,da sem še vedno 2 v 1 user posted image
po 10dneh so mi končno uredili ta internet - spet dela, JUPI user posted image
junona-poslala sem ti ZS -> bom diplomirala prej preden uredim to blesavo štipendijo...
upam na tvojo pomoč
pa pozdravček vsem souser posted image in mamicam,naj aprilski sončki oz.krofeki čim hitreje napredujejo user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
20.3.2009 13:49:01   
JAPE
Se opravičujem, ker takole vdiram v temo, ampak mogoče katero zanima...
imam čisto novo knjigo "Velika knjiga o dojenčku" in "Nega matere in otroka"
Če katero zanima naj piše na zs.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
20.3.2009 14:54:57   
anchika
le da vas pozdravim. Dane ssem zadnji dan v službi  pol 1 teden dopusta in na prej pa porodniški. Komaj zdaj sem mela čas da vam kaj napišem , cel dan sem mela gužvo in zdaj sem se 2 uri poslavljala od vsakega ker me ne bo 1 leto. Morda se vam bom zdaj malo manj javljala provala bom več, ampak doma imam pokvarjen računalnik. Z dragim bi morala kupiti novega ampak imava zdaj druge stroške.
Ko bom bila pri bratu na obisku vas bom kaj obiskala in prebrala.  Končno  grem domov.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
20.3.2009 14:56:05   
sonček85
nenalena.hvala sem oddaljena od svojega dragega da se kaj ne nalezem saj je otroček na prvem mestu.Je pa že ves teden tko živahen da sem prav vesela zraven k se tko muva,kr bupija gledam pa ga božam,....
Ja pomarančka  in sadje je pa na mojem pultu  in mami veselo papcauser posted image user posted image user posted image

Blagor tebi da lahko spiš doo 10.00 ,jaz lahko najdlje do 7.00-8.00user posted image  
tinaaja.full dobre majčke,meni je pa ta cooluser posted image user posted image pa full jih še imajo k so cool npr.ta torba je funyuser posted image
ninca.hellouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
20.3.2009 14:57:22   
sonček85
anchika.lepo se imej in uživaj  k boš pa pri bratu se pa le res kaj javi ,da vemo da si še 2v1 ,saj čene bo pa tko NIna javla ,a ne?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
20.3.2009 15:16:14   
Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Jutro.

Punce dajte mi nekaj povedati. 6.3. sem nesla na CSD vse papirje tako za porodniško kot tisti obrazec, da želim prejeti denar 270€ in ne paketa. Sedaj pa me zanima kdaj CSD nakazuje ta denar????????

Denar namesto paketa nakažejo 9. 4., nadomestilo pa praviloma 15. 4.

Tudi jaz sem zaključila s službo, saj imam drug teden še dopust in pol porodniška. JUPII!

Nmag sem danes dobila odločbo, so rabili 11 dni.

Tinaaja ful hude majčke.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
20.3.2009 15:24:23   
detelja
evo mene...tudi jaz sem še 2v 1user posted image user posted image user posted image  pa tako mora ostat do 10.4....zdaj sem že čist tečna postala s tem datumom...sta bila sestra pa mož tukaj, ampak iz mojih oken ni bilo nič...je premrzlo pa so kar zmrzovale zjutraj...pol pa smo stanovanje spucali pa je tuid nekaj koristnega a ne...pol pa še mal posedeli pa poklepetali se itak poredko vidimo...drugače sem v redu edino taaaaaaaaaaaakkkkoooo zaspana...zunaj je ful lep sončen dan samo kaj ko je pa tak mrzel veter....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
20.3.2009 15:45:09   
Anonimen
Drage babuške!
No, pa je popoldanski spanec za mano. user posted image Sem odspala dve uri. Glede na to, da je danes svetovni dan spanja, se mi je zdelo edino pravično, da ga slavnostno obeležim. user posted image user posted image user posted image Zdaj pa kuham kosilce: špinača, pire krompir in jajčka. Njamsi! user posted image
Ela je danes mojemu zaspanemu razpoloženju primerno bolj mirna, imam nek tak občutek, da ji počasi že zmanjkuje prostora. Glavno, da vsake toliko nekaj zmiga tam noter, pa sem mirna. user posted image user posted image user posted image

Skozi okno tako čudovito sije sonček user posted image , toda pojma nimam, kakšno je vreme. user posted image Mogoče pa je čas, da dvignem svojo rito in se po kosilu z dragim odpraviva malo na sveži zrak. Kot vidim po drevesih kar orng piha, se bo treba dobro oblečt.

Uživajte nosečke drage, božajte svoje bušije dokler jih še imamo. Baje jih bomo po porodu kar pogrešale, čeprav se nam zdaj to morda zdi nemogoče. user posted image  user posted image  user posted image

NenaLena

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
20.3.2009 15:57:39   
sonček85
nenalena in detelja.kako lepo da vam sije sončrk,pri nas pa snežiuser posted image

Jaz bi tudi šla ven ,ap se mi sami ne da dragi pa ne more it poleg k je v B.user posted image

Super kosilo,njami,jaz bom pa jutri naredila filano papriko in pire krompiruser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
20.3.2009 16:07:36   
detelja

nenalena in detelja.kako lepo da vam sije sončrk,pri nas pa snežiuser posted image

Jaz bi tudi šla ven ,ap se mi sami ne da dragi pa ne more it poleg k je v B.user posted image

Super kosilo,njami,jaz bom pa jutri naredila filano papriko in pire krompiruser posted image user posted image user posted image user posted image

mjami, bi pa prišla kar k tebi na kosilo...mi pa smo danes jedli segedina...mjami...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
20.3.2009 16:08:24   
duda1
Pozdravljene user posted image  in mamice še z moje strani!

Včeraj sem imela pregled, vse je OK, kilogrami, pritisk, urin, vse je lepo zaprto,user posted image  pa veselo brca in se preteguje. Sedaj imam CTG 24.03.

Naj vam potožim, da je v nedeljo za noricami zbolel moj starejši sinek, najhujše pri tem pa je, da ne vem stoprocentno, če sem vodene koze že prebolela ali neuser posted image  in sedaj me ful skrbi, če jih dobim tudi jazuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
20.3.2009 16:22:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

mjami, bi pa prišla kar k tebi na kosilo...mi pa smo danes jedli segedina...mjami...
ti kr pridi z veseljem,jaz bi pa danes prišla k tebi,sem ga pr sosed vohala  k ga je kuhalauser posted image

duda1:bravo za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako pa to da imaš pa že v torek spet pregled

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.3.2009 16:23:00 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
20.3.2009 16:24:38   
kpmk

Sonček85 - a pr vam sneži? sem mislila, da si iz CE,... No pol pa držim pesti da bo jutri in za vikend lep in sončen dan da bomo lahko še šle malo na kako dolgo šetnjo, danes pa kot pravi NenaLena je treba praznovat dan, pa lep dremež user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?