Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 1.3.2009 15:51:06
|
|
|
|
tia12
|
oj V zdr. domu se začne v torek 3.3. ob 16h. Počakaš pred dispanzerjem za ženske. V P. pa v četrtek 5.3. ob 15h. Počakaš v avli. Lp,
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 2.3.2009 0:57:57
|
|
|
|
nemka
|
HVALA! Sem tudi jaz mislila vprašat! Pa ve katera mogoče kolikokrat treba priti v ZD ali v SB? In kdaj to vedno? (npr ZD vedno ob torekih, SB ob četrtkih???)
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 2.3.2009 8:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko časa pa traja? Je to enkrat tedensko al bolj strjeno? Kolikokrat mora biti prisoten očka otroka (da je potem lahko pri porodu)' LP
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 2.3.2009 9:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce a katera ve kdaj pa je predavanje o epiduralni anasteziji NM? Hvala in lp
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 2.3.2009 13:24:49
|
|
|
|
.soncek.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce a katera ve kdaj pa je predavanje o epiduralni anasteziji NM? Hvala in lp vsak prvi torek v mesecu v avli porodnišnice ob 14 uri
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 2.3.2009 13:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ajoj no,še vedno meljete v tisto smer,da oče ne more biti pri porodu če nima potrdila Starša ne rabita hodit v materinsko šolo ,če nočeta Oče je lahko prisoten pri porodu brez potrdila!!!!!!
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 2.3.2009 17:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa si zihr, da se oče lahko pri porodu, tudi, če takrat ko je materinska šola res ne mora it na predavanje. od kje ti ta infirmacija? Lp
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 2.3.2009 17:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa si ti ziher da ne sme it?' Povej kje piše da NE sme it nikjer,v vsaki P je lahko oče prisoten pri porodu!
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 2.3.2009 19:23:49
|
|
|
|
.soncek.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pa si ti ziher da ne sme it?' Povej kje piše da NE sme it nikjer,v vsaki P je lahko oče prisoten pri porodu! za novomeško bolnišnico je tako: oče je lahko pri porodu tudi če nima opravljene materinske šole, razlika je samo v ceni doplačila. tisti ki so opravili MŠ plačajo nekaj manj kot tisti ki je niso opravili.
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 2.3.2009 19:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa v Ljubljani?
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 2.3.2009 19:40:48
|
|
|
|
Anonimen
|
soncek in tako je v vseh P!!
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Novem mestu 3.3.2009 9:06:49
|
|
|
|
tia12
|
Točno tako, očki ki imajo potrdilo za spremstvo ob porodu plačajo 17€, tisti ki pa nimajo potrdila pa 25€. LP,
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?