emaa -> RE: Sprejem v porodnisnico (1.3.2009 15:54:38)
|
Če si vodena pri Pušenjaku, le povej te bojo dali k njemu v sobo, drugače je gor 8 sob, 4 sobni zdravniki, vsak ima dve čez. Če je veliko nosečk z dvojčki se boš na dnevni CTg načakala, je namreč samo eden za dvojčke. Jaz sem bila v ambulanti in pri prvem sprejemu pri Šajini in do konca pri nejej (dvojčki), sam porod (CR) pa mi je delal Pušenjak. Domov pa res ne boš več šla. Ob sprejemu pa kri, voda, teža, pritisk. Če bo tu kaj čudnega, bodo zdravili, ponovili preiskave nalsendji dan. Vizite so vsak dan zjutraj, Pušenjak že okrog 8, ponavadi pred zajtrkom, Blejčeva kakor pride (osebno sem bila z njo razočarana, ker je bila moja sobna zdravnica Šajina, ki je bila tisti teden odsotna, mi niso enega CTg naredili, sprejeta pa zaradi popadkov), Šajina do 9:30, za ostale ne vem. CTG ponavadi enkrat do kosila, pregledi so tudi dopoldne. Če pa je gužva z dvojčki se pa lahko zgodi, da prideš na vrsto za CTG šele popoldne. Nič strahu, še malo pa se boste stiskali, samo domov pa ne boš več šla 3v1.
|
|
|
|