Trebuščki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lenika -> Trebuščki (28.4.2005 20:46:20)

Ker načrtujeva :duda:, si ogledujem tudi vaše fotografije trebuščkov in se mi zdi ful lepo videt nosečnico z velikim trebuhom, tudi sama si tega želim, samo nikakor si ne morem sebe predstavljat s takšnim trebuhom. Predvsem pa kako ga bom prenašala okoli.

TARA in MAJ -> Trebuščki (28.4.2005 20:52:12)

boš vidla kako lepo je imeti bušija prav ponosna sem bila ko sem ga imela,le da je bil moj zelo velik;)

Pupica -> Trebuščki (28.4.2005 21:11:21)

ej ful noro je.Sam žal mi je da nima tolk slik. No mislim mam jih, vendar je polno drugih na sliki, pa še veliko jih je s telefonom slikanih:(

Tko da ti kar uživaj v pričakovanju buhija!:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> Trebuščki (28.4.2005 21:26:24)

Meni ni bilo nič fino. Sploh ne.

Urška* -> Trebuščki (28.4.2005 21:33:38)

Jaz sem "obsedena" z nosečnicami. Sem jaz tud ful ponosna na svoj trbušček. Komaj čakam da bom spet :nosecka:

lp:)

Anonimen -> Trebuščki (28.4.2005 21:45:13)

Meni je bilo tudi zelo fajn. Ljudje te takoj gledajo drugače, vsi so tako prijazni, namesto tebe nosijo stvari, odpirajo vrata,...Vsaj enkrat vso pozornost usmeriš nase oz. na svoj trebušček. Fajn, ja. A trenutno si ga še ne želim znova, kot Urška*. Mogoče čez leta......:zmeden2::zmeden2:

Urška* -> Trebuščki (28.4.2005 22:01:51)

He he Blacy, jaz bi kar stalno nosečka:bravo:

Sem se norca delala ko sem bla noseča da bi mi ljudje tud lahko nosli 2 leti tako kot sloni:ups::)-

Anonimen -> Trebuščki (28.4.2005 22:10:24)

Ja, ja, tako bi jaz tudi. Samo nosečka, potem pa raje ne....no, saj je z vsakim dnem boljše. Če bi človek imel veliko pomoči, potem že, drugače pa sem preveč potrebna počitka sedaj. No, in namesto tega, da bi spala, čepim na RR. Prava sem, kaj?:)-:)-:)-:)-:)-

Urška* -> Trebuščki (28.4.2005 22:12:38)

Jaz sem ista, zaspana sem že ko hudič:zaspan:, pa še kar na RR visim.

Kaj čemo, take pač smo.:)-

lp

Stran: [1]