|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod po konizaciji
28.2.2009 21:12:50   
nana75
Pozdravljene !
Zanima me ali je katera rodila po konizaciji?
Jaz sem rodila že dvakrat. V septembru sem imela konizacijo in zdaj sem noseča. Novega člana pričakujemo v septembru. Ginekologinja mi je nekaj omenila, da se baje po konizaciji malo težje rodi.
Če je katera imela podoben primer prosim, če mi zaupa svoje izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porod po konizaciji
1.3.2009 19:41:00   
Tisana
Jaz sem imela 3x LEETZ - laserske operacije na materničnem vratu. Posledično imam precej skrajšan maternični vrat. Ravno ta vikend se je zdravnica na ginekologiji na UKC čudila, da sem s toliki LEETZi rodila. Porod je bil 1,5 meseca prezgodaj - odtekla mi je voda. Potem se nisem odpirala, pa tudi popadkov nisem imela. Dali so mi umetne popadke in ko se ob umetnih popadkih še vedno nisem uspela dovolj odpreti, me je odpral babica z rokami, kar je bilo seveda precej boleče. Jaz sem se nekako po vseh teh urah v porodni in po vsem prestanem odločila, da rodim po naravni poti, da po vsem tem pa že ne grem na CR. Očitno je tudi psiha odigrala svoje. Po 12 urah sva dobila prekrasno punčko.user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.3.2009 20:46:14   
tia3
ups... jaz sem noseča tretjič (29 teden) in po drugem otroku sem imela klasično konizacijo. G mi je v tej nosečnosti predpisal ležanje ( od 5 meseca dalje) ,ker je MV krajši, vendar je še zaprt.. nič pa mi (še ) ni omenil težav pri samem porodu.. mogoče že zato ne,ker sta bila prva dva težka in predvsem dolga.. in ker je bil razlog strah, mi po moje dost stvari zamolči :-)

mene zanima (glede na to, da sem bila pri prvih dveh otrocih še zelo mlada 20 in 22- in o dostih stvareh nimam pojma..) kdaj naj bi se otroček 'postavil' v pravo lego- z glavico navzdol?  

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2009 11:32:33   
nana75
Pozdravljene !
Otroček naj bi bil nekje okrog 31 tedna že v glavični vstavi. Eni prej drugi pozneje. Ti pa to pogledajo na UZ ( kontrola rasti ) mislim, da ga boš v kratkem imela, če si noseča 29 tednov.
Meni še G ni nič omenila ležanja, pri meni je tako - rodila sem marca 2008 ( drugič ), septembra 2008 sem imala konizacijo, decembra pa sem zanosila. Jaz se počutim odlično, nič me ne boli ( saj me nikoli ni, tudi po konizaciji ne ), nimam nobenih krčev, skratka vse o.k.
Naslednjič ko imam pregled ( 20.3 ) bom še kaj več vprašala. Moj drugi otrok je še majhen, še ne hodi in ga je še potrebno veliko dvigovati, ne vem kako je z tem.
Težji porod naj bi bil baje zato, ker je zdaj MV tudi bolj trd.
Lepo nosečnost ti želim, se še kaj javi.

(odgovor članu tia3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2009 11:31:29   
tia3
nana 75, z veseljem ti sporočam, da je naš mali nagajivček spremenil lego in že čaka v glavični vstavi na prihod.. :-) upam, da  je bilo tudi na tvojem pregledu vse ok.

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?