BarbiG -> RE: Marec IVF/ICSI (23.3.2009 7:41:23)
|
Dobro jutro pupe. Hvala za kavico, se prav prileže. Diana, tudi pri nas oz. pri možu, kjer živiva, imajo manjšo kmetijo. Sicer se res tast pa tašča z njo v večini ukvarjata, ampak je potrebno tudi drugim sem pa tja kdaj kaj naredit. Drugače je pa kar nekaj prednosti tega. Tudi mi imamo lasten meso, zelenjavo, jajca. Nikoli se ne obremenjuj z okolico, kajti vedno se bo našel nekdo, jaz takim pravim kar idioti, ki se norčujejo iz tega. Pa vedi, da sem jaz v centru Ljubljane gor zrasla, pa sem prav vesela da živim na kmetiji. V naravi. Pridem domov in vidim zelenje, ne pa ljubljanskega betona. Vsak normalen človek to sprejme kot nekaj običajnega. Kar pa se odnosov s taščo in tstom tiče, sva pa midva z možem že takoj na začetku kar precej stvari razčistila z njima, ker sta hotela, da tudi midva živiva tako kot sta onadva, vse vlagaj v kmetijo in ne privošči si nič drugega. Bilo je sicer nekaj nesoglasij, ampak na koncu sta sprejela najin način in s tem tudi naju - saj dava kaj za kmetijo, tudi pri delu pomagava, ampak še vedno si privoščiva dopust parkrat v letu, ker nama pač to ustreza in si tega želiva. BEBIII čestitam za nečakinjo. Tudi jaz sem v tem mesecu, 3.3. dobila nečakinjo Lano.
|
|
|
|