|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
19.3.2009 16:04:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mismis, jaz sem ok.. približuje se maj/junij in se po malem že kar veselim. Pa ti kako je počutje po špikah?

ma kaj pa jaz vem, neki me glava boli, zadnja dva mi slabo hoče biti, pa ves čas hodim na WC, pa zbada me doli. Še malo pa si bom mislila, da sem noseča user posted image

Ampak sej bo, še 5. špikic oz. 5. dni pa bomo videli, kaj je tale kmetica pridelala user posted image user posted image user posted image

Maš pa prav, maj/junij se bliskovito približuje, še dober mesec pa bosta začela trkati na vrata

Verjamem... Tako sem se jaz počutila v 2. IVF postopku. Non stop mi je bilo slabo, kot bi bila nosečauser posted image user posted image . Pa lasje so mi izpadali v šopih itd...
Ja, tako hitro bo konec s temi špikicami in potem bomo držali pesti močno, močno močnouser posted image

no vsaj to mi je prihranjeno user posted image  ti imaš vsaj dolge lase, če pa meni začenjo moji shortiji izpadati, bom kmalu boldyuser posted image user posted image user posted image  kdo me bo pa pol maraluser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.3.2009 16:07:07   
mismis
Ženske moje držte se, tudi jaz grem domov, se tipkamo mogoče zvečer, če pa jutri 100%

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.3.2009 16:38:53   
Kruce Fiks
Tudi ta mesec jih ne bo 200!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.3.2009 16:58:45   
daisy23
ojla punce,
danes imela ET,...od 4 celic sta se dve oplodili in tako mi je Reš vstavil 2 zarodka. Sem bila kar zadovoljna.Držite pesti. Test imam 2. 4., če me teta prej ne obišče.

suska, ja vso srečo za jutri na ET, nič se bat, vse bo ok, bolečin ni oz. so zanemarljive. Problem se pojavi, če boš imela maternični vrat nekako nerodno nedostopen in potem ti ga mora z nekim instrumentom prijet,...ma gre, ni panike. Po tem lahko malo zakrvaviš, ma nič se bat. Glede števila me ni nič vprašal, kar vstavil je oba tako, da ne vem kaj je merilo. Zamrznjenčkov pa itak ni, spadajo pa v isti postopek, v kolikor so. Potem ti reče, da brez panike kar vstat pokonci, ker ne bodo ven padli,...si ku en štor. Spet navodila...aspirin, progesteron, nič počivanja,...kar lepo normalno v službo. Sej ga poznaš. ja nič, vso srečo ti želim, pa poročaj kako je šlo. Navijam zate.
julia, čestitam ti iz vsega srca in ti želim lepo nosečnost.    user posted image user posted image user posted image

srečno vsem ostalim in hvala vam za navijanje, ko bi nam le uspelo.

< Sporočilo je popravil daisy23 -- 19.3.2009 17:01:58 >

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.3.2009 17:00:26   
MBT1979

mismis, jaz sem ok.. približuje se maj/junij in se po malem že kar veselim. Pa ti kako je počutje po špikah?

ma kaj pa jaz vem, neki me glava boli, zadnja dva mi slabo hoče biti, pa ves čas hodim na WC, pa zbada me doli. Še malo pa si bom mislila, da sem noseča user posted image

Ampak sej bo, še 5. špikic oz. 5. dni pa bomo videli, kaj je tale kmetica pridelala user posted image user posted image user posted image

Maš pa prav, maj/junij se bliskovito približuje, še dober mesec pa bosta začela trkati na vrata

Verjamem... Tako sem se jaz počutila v 2. IVF postopku. Non stop mi je bilo slabo, kot bi bila nosečauser posted image user posted image . Pa lasje so mi izpadali v šopih itd...
Ja, tako hitro bo konec s temi špikicami in potem bomo držali pesti močno, močno močnouser posted image

no vsaj to mi je prihranjeno user posted image  ti imaš vsaj dolge lase, če pa meni začenjo moji shortiji izpadati, bom kmalu boldyuser posted image user posted image user posted image  kdo me bo pa pol maraluser posted image

Ja, ma ne moreš verjet. Vsakič ko sem se česala oz. predvsem pri umivanju. Me je na začetku kar stisnilo pri srcu, dokler se nisem navadila. Ja kot si rekla k sreči se meni nič ne pozna, ker so tudi full gostiuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.3.2009 17:06:36   
pikovit
MBT ugotovila si user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.3.2009 17:08:08   
pikovit
Zdaj je pa čas,da bi se spet kaj dobile?Kaj pravite?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.3.2009 17:12:09   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Tko čokoladano bom pa jaz danes zgledala po čokoladni kopeli oz. savni. Se greva mal razvajat, pa še na tajsko masažo. Jupi, komaj čakam, še malo pa grem.

To sva šla pa tudi midva pred časom.Noro,čolkolade na pretek,jo lahko kar ješ iz sebe.Tajke so pa čist noreuser posted image .Jaz sem jim rekla,naj bodo malo bolj nežne.Moj je imel še 2 dni musklfibruser posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
19.3.2009 17:13:25   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image user posted image . Se mi je posvetilo, ko si napisala da poznaš mojega možauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
19.3.2009 17:15:28   
pikovit
O mamo novo nosečko user posted image user posted image user posted image

Julija čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.3.2009 17:16:08   
pikovit

user posted image user posted image . Se mi je posvetilo, ko si napisala da poznaš mojega možauser posted image

Sej sem vedela,da sem preveč povedalauser posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.3.2009 17:17:10   
pikovit
Lani poleti sem ga videla za Bežigradom,ko je slikal na uni BMX stezi.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.3.2009 17:17:21   
MBT1979

Tko čokoladano bom pa jaz danes zgledala po čokoladni kopeli oz. savni. Se greva mal razvajat, pa še na tajsko masažo. Jupi, komaj čakam, še malo pa grem.

Dej povej kam gresta to, da še jest mojga peljem, pa da se čokolade najem, da mi je ne bo treba kupovatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.3.2009 17:18:53   
MBT1979

A ko je šel na dodatne inštrukcije? A vidva sta bila tudi tam?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.3.2009 17:19:44   
MBT1979

Zdaj je pa čas,da bi se spet kaj dobile?Kaj pravite?

JST SE ČIST STRINJAM!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.3.2009 17:22:03   
pikovit
lahko naslednji teden v petek?Kaj pravite?

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.3.2009 17:23:15   
pikovit
midva sva se šla razvajat v Atlantis.Čokoladni paket user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.3.2009 17:25:05   
pikovit

Naš ta velik mulc tekmuje z BMX omuser posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.3.2009 18:24:09   
MBT1979

Naš ta velik mulc tekmuje z BMX omuser posted image

Aha.. Potem ga je pa sigurno kaj poslikaluser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.3.2009 18:25:19   
MBT1979

lahko naslednji teden v petek?Kaj pravite?

Zaradi mene lahko ampak mislim da ima spet T1979 ene seminarje v Portorožu

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.3.2009 18:47:50   
lana70

Dejmo malo navijati.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Petek, 20.03.
Stella Rossa - UZ
womanpolice - UZ
Kiwi - začetek špikanja
suska - ET

Še jest, še jest.

jest tudi, jest tudi

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.3.2009 18:55:20   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: daisy23

ojla punce,
danes imela ET,...od 4 celic sta se dve oplodili in tako mi je Reš vstavil 2 zarodka. Sem bila kar zadovoljna.Držite pesti. Test imam 2. 4., če me teta prej ne obišče.

čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image , upam, da ostaneta pikici pri tebi...a si šla na pico v tisto picerijo poleg postojne???

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.3.2009 19:02:15   
spelka12
Upam, da ni spet prezgodaj ampak, mišmiš umikam se iz seznama ker - glej moj podpis user posted image user posted image user posted image .
Nasvet za vse tiste, ki jim ne najdejo takoj srčka, vztrajajte še malo.
julija iskrene čestitke za  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.3.2009 19:10:03   
suska
Lučka25, Julija1, hvala za odgovor. Očitno mora biti po ET-ju res prisotna tudi sreča....

Protina, dobrodošla! Odgovore so ti pa že punce dale....

Daisy23, lepo da si se oglasila! Ja, Reš res ne pozna počitka! Lepo grej svoji pikici in držim pestke da bo plusek!!!

Mismis, zdaj pa tudi meni ni nekaj jasno. A pri zamrznjenckih se tudi spikas in potem dobis stopko v bistvu preskocis samo punkcijo(,, ali se motim? Jaz sem mislila da imas samo ET *da v bistvu cel postopek preskocis(? Sorry, neka nastavitev na racunalniku se je spremenila....

Drzite pesti jutri!!!!!!!!!!!!!!

Lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.3.2009 19:17:12   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Upam, da ni spet prezgodaj ampak, mišmiš umikam se iz seznama ker - glej moj podpis user posted image user posted image user posted image .
Nasvet za vse tiste, ki jim ne najdejo takoj srčka, vztrajajte še malo.
julija iskrene čestitke za  user posted image

Ja pa to je SUPER!!! spelka12 ISKRENE ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?