mismis -> RE: Marec IVF/ICSI (17.3.2009 15:46:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy mismis hvala za odgovor! A to so pol tista vrata pred čakalnico (nasproti wc-ja) al tista pod tv-jem v čakalnici? Bom pa res mal prej že tam, da bom prva! Ko sem hodila na uz-je sm bla vedno prva! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mamo full gužvo na cesti za lj in če grem zgodaj od doma, sem prekmal v Lj, če grem pa samo 5 min kasneje, pa padem v tako gužvo... No, sm bla čist flegma, zdaj me pa kar nekaj zvija... sej bo šlo! Ne ta vrata niso nasproti WC, tam je sestra Mira, vrata za k sestri Milici so v bistvu res na tisti steni pod TV-jem. Ti povem, da se ti res splača biti prva, kajti jaz sem nazadnje čakala skoraj dve uri, ker so imeli vmes še konzilij. Zvijati te pa nima za kaj, saj veš da je strah velik, notri ga pa nič ni. Tudi mene je bilo strah špikic, pa ne zbadanja, ampak priprave, zato me je vedno špikal moj, sedaj ko je pa na službeni poti, si pa vse sama pripravim in se tudi špiknem. Pa še pomembno je, da se čimmanj obremenjuješ, sam stres sigurno ni dober v teh postopkih
|
|
|
|