|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
8.3.2009 13:52:49   
sonček33
Vitaebella - žal mi je. Objem. Bodi močna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.3.2009 14:00:47   
sonček33
Mismis- danes je pa zihr padel en dooolllgg sprehod s kužonom?

Lara , Reby, mlinčka in mismis hvala za rožce

a.jrad - javi se nam hitro

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.3.2009 14:01:33   
sonček33
Jaz sem še vedno tako vesela  za podganco našo drago

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.3.2009 15:48:25   
gospodarica
najprej vsem en lep dan ženauser posted image
včeraj se nisem mogla kaj javit,ker sem bolj kot ne počivala.tokratna punkcija je bila svinjsko boleča,ampak se je dala preživet...predelala sem 11 celicuser posted image
naš ata je bil zelo prijazen z mano,sem mogla po punkciji  še ležat na postelji prebližno dve uri in vsake toliko časa me je pršel pogledat kako sem....res me je zelo presenetil z svojo skrbnostjouser posted image
et imam pa v četrtek,torej peti dan....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.3.2009 17:03:37   
bbpikica
Dan vsem.

Vitabella žal mi je da tudi tokrat ni uspelo, je pa super da razmišljaš pozitivno.

Arneja ja samo pogledal je in rekel da smo prepozni.

Bambiuser posted image user posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 730
8.3.2009 17:24:11   
sapi
Živjo, moram poslati te tulipančke [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.najporoka.com/galerija/albums/userpics/10054/normal_full%2520lep.jpg&imgrefurl=http://www.najporoka.com/forum/printer_friendly_posts.asp%3FTID%3D2124&usg=__xm5GLBLD1Mo63bsr59xZeroKzuY=&h=300&w=400&sz=20&hl=sl&start=88&um=1&tbnid=x4MJCcFxTOVCHM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3D%25C5%25A1opki%2Bslika%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26start%3D80%26um%3D1%26newwindow%3D1][/link] na tako lep dan ...

Mi je pa hudo za našo Vitabello in bambi user posted image user posted image  ...  res nimam besed, da vaju potolažim ... želim vama, da nalednjič uspe in to zagotovo ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 731
8.3.2009 17:26:00   
sapi
Ups ni šlo mogoče pa tole [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.presenetime.si/images/aTulips.jpg&imgrefurl=http://www.presenetime.si/cvetje-tulipani-p-137.html&usg=__ENw2f4lSlHtj_7kw6c25hzG8VJc=&h=500&w=385&sz=50&hl=sl&start=20&um=1&tbnid=kuHpl2wDF7EBxM:&tbnh=130&tbnw=100&prev=/images%3Fq%3D%25C5%25A1opek%2Btulipani%26hl%3Dsl%26um%3D1%26newwindow%3D1][/link] samo za vas ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 732
8.3.2009 17:26:21   
sapi
Se vdam user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 733
8.3.2009 17:52:42   
miska73
Bambika mogoče je bilo pa vseeno malo prekmalu. Ti še kak test za vsak slučaj poluli.  user posted image
Jst bom pa za vsak slučaj še mal držala moje pestke in ti pošiljala user posted image user posted image user posted image

Vita user posted image , mi je všeč, da si tako pozitivna. Drži se deklica. In glej naprej.

Sonček user posted image

Gospodarica user posted image user posted image super pridelek. Zdaj pa se le naj čim lepše odvija še naprej.

Arnejči kak si mi ti? Vročina popustile? Živčki pri miru?
Evo še malo čarobnega prahca zate
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke ob dnevu žena.
ČEstitam tudi jaz in upam, da ste preživele čudovit dan na sončku.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 8.3.2009 18:00:24 >

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
8.3.2009 19:01:23   
ledenka
vam čestitam ob dnevu žena user posted image user posted image user posted image  

in navijam za jutri za rekordno beto za Miško user posted image user posted image user posted image  

vita, žal mi je. ampak super, da ostajaš pozitivka! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 735
8.3.2009 19:06:55   
jona3
miška 73 kdj pa imaš test jutri

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
8.3.2009 19:49:24   
womanpolice
GOSPODARICA... Čestitke za lep pridelek.

Prav tako čestitke PIKI74 ... kar 16 (isto kot jst v prejšnjem postopku :-)  )

Nadalje bi rada poslala objemčke BAMBI in VITABELLI .. Zelo mi je žal.. Čeprav zate, Bambi, še jst nism vrgla puške v koruzo... a si zihr, da je to to?

MIŠKA, ti Podganca... sem ti rekla, da si user posted image Ko sem te klicala, in si mi povedala, sem kr v zrak skočila in zavpila (še sreča, da je bla sam tamala sestra s tamlmu zraven.. drgač bi me mal čudn gledal.... ) user posted image   No, zdej pa tko kot si rekla.. pridem za teboj... sam ne vem še kdaj user posted image user posted image user posted image

In kaj je kaj novega pri meni? Ma nč kej... jutr začnem fizioterapijo... moj avto še ni popravljen (prometno sem imela 11.2.); včeraj sva bila v zdravilišču (imam super zdravnico) in so se masažne šobice v vodi tko prilegle... mmmmmmmmm.... Bi šla še kr nazaj :-)  Je tko pasal...

Ja, moja user posted image spet zamuja... smo že 27. dan, pa še nič... tale Suprafact se mi zdi, da malce vpliva na tole tetko user posted image   Ma niti nobenih tistih pravih znakov še ni... Spomnim pa se, da me je v času ovulacije kr malce špikalo.. prvič v življenju, da sem sploh občutila ovulacijo... sm si skor upala pomislit na... ampak si ne delam utvar... Moj pa.. kakršen nejeverni Tomaž je drugače... pa mi pravi "Ja, mogoče pa se je prjel tko kot pr Marjetki Cvetki..."   hahahahha... po mojem tud.... Bo kr treba na Menopur počakat, pa punkcijo in transfer... Bilo pa bi lepo ja... Sem mu rekla, da ne verjamem, saj mi je že zamujala po 12 al 13 dni, pa ni bilo nosečnosti... Bil pa bi pravi čudež, če bi po naravni uspelo...

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 737
8.3.2009 19:52:58   
womanpolice
Čeprav malce pozno.. pa vendar... dan še ni pri koncu... Torej:

BODI PONOSNA NASE, DA SI, KAR SI.
IZŽAREVAJ VSO SVOJO LEPOTO, KI JO PREMOREŠ LE TI.
BITI ŽENSKA JE PRIVILEGIJ.
DANES JE NAŠ DAN: VSE NAJBOLJŠE ZANJ!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 738
8.3.2009 19:54:52   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

miška 73 kdj pa imaš test jutri

jona3.... pa ti? si že naredila kakšen test? ne vem kak zdržiš, da ga ne... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 739
8.3.2009 19:57:52   
jona3
ne nisem ga naredila imam jutri zjutraj krvnega ob osmih pol pa sporočim rezultate. po tistem fleku včeraj ni danes nič več ne vem kaj si naj mislim

Neposredna povezava do sporočila: 740
8.3.2009 19:58:50   
MBT1979
Drage moje punce,

evo mene nazajuser posted image

nisem še čisto vsega prebrala, sem pa prebrala vse vaše čestitke za mojih 30 svečk. Sem dobila kar solzne učke. Hvala, hvala in še enkrat res hvala vsem za lepe želje, ampak kot marsikatera tukaj imam samo eno željouser posted image . Res ste zlate pupe moje!!!!

Mi je T1979 povedala da si Miska73 zagledala +!!! ČESTITKE!!!!!!!

Drugače sem se imela pa v KG super, kljub ne preveč lepemu vremenu.. No potem je T1979 prinesla sonček za čez vikenduser posted image

Zdej grem še za nazaj brat...

Neposredna povezava do sporočila: 741
8.3.2009 20:00:39   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

ne nisem ga naredila imam jutri zjutraj krvnega ob osmih pol pa sporočim rezultate. po tistem fleku včeraj ni danes nič več ne vem kaj si naj mislim

Vrejtn so ti že povedale, da fleki še ne povedo ničesar... Npr. takrat ko sem bila jst v drugem postopku, jih je bilo cel kup punc, ki so pisale, da imajo rahle izcedke različnih barv, pa so danes user posted image   Tko, da jst flekom ne bi pripisovala velikega pomena

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 742
8.3.2009 20:08:38   
womanpolice
Punce, pa kje ste vse?

Neposredna povezava do sporočila: 743
8.3.2009 20:21:38   
Bumo
Bambi in Vitabella, hudo mi je za vaju.
Saj vem, da je lahko govoriti, pa vseeno....ne obupajta, sem prepričana, da
čaka nekje bebica tudi na vajuuser posted image user posted image user posted image .

Punce upam, da ste lepo preživele današnji čudoviti dan.
Pozdravček vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 744
8.3.2009 20:24:13   
womanpolice
živjo Bumo tud teb

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 745
8.3.2009 20:25:30   
womanpolice
nč, punce... želim vam lep večer! nočko

Neposredna povezava do sporočila: 746
8.3.2009 21:18:02   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

N74 in arneja držim pesti , da nalulata pluske. Z mojim pa ne bo nič, samo še čakam, da se vlije, test pa je bil negativen.

Žal mi je ... sem brez besed ...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 8.3.2009 21:19:06 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 747
9.3.2009 4:10:41   
a.jrad
Jutro dekleta;

jaz pa ne morem spat od bolečin zaradi hiperce, pa še povišano temperaturo (37,5) sem imela ; tako da sem morala obvezno vzeti zvečer lekadol, da sem lahko pančakala v sedečem pložaju do 3.30 user posted image  .

Poročilo od včerajšnjega ET:
oplodilo 13 celic od 14; 7 zaostalo v razvoju in ostalo 6 zelo lepih blastocist; smo dobili enega pikeca, ostalih 5 so zamrznili. Pa je Reško bil zelo zadovoljen, ker sva se odločla samo za enega, in povedal, da imam lahko še 10 dni težave s hiperco; pa mi je napisal 10 dni bolniške, pa rekel, da kar naj vzamem lekadol za bolečine.
Aja je pa Reško rekel, da ne moremo izbirati med 6 blastocistami, ker so vse res zelo lepe in je vseeno katero vstavimo, tako da smo skoraj šli na izbiranje po sistemu "an ban pet pod......"user posted image

Nič dekleta, jaz upam, da mi bo ta hiperca in vročina čimprej odšla nekam, ker me es že vse boli, ker ne morem normalno spati, se gibati......

lp

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.3.2009 6:22:29   
arneja
Dobro jutro user posted image .

Ajrad, bravo za 6 lepih palčkov user posted image user posted image user posted image . To bo sigurno plusek padel čez 14 dni user posted image . Samo še hiperco pozdraviš, pa si na konju user posted image .

Mi pa prehlajeno. Včeraj, ko je bil tako lep sonček, sem ležala doma, ker me je kar treslo user posted image . Tečke še ni, ampak mislim, da jo Estrofem zadržuje. Joškice bolijo, zvijanja zaenkrat ni. Uf, še dva dni, pa bo vse jasno user posted image . Se mi pa moj dragi kar smili, ker ves čas sprašuje, saj te ne zvija, ne, pa včeraj, ko sem rekla, da me malo kuha, je takoj izjavil, ja, potem si pa sigurno noseča user posted image . Ko bi le imel moj sonček vedeževalske sposobnosti user posted image .

Zdaj imam pa še 10 minutk, da za nazaj preberem.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 749
9.3.2009 6:32:18   
arneja
Jona, danes v MB nalulaj visoke vrednosti hormončka, prav user posted image ? Jaz sem tako tako. Upam, da nam je uspelo, hkrati me zna panika napasti v trenutku v smislu, kaj če nam ni uspelo. Ampak, še 48 ur pa bomo vedeli, kje smo user posted image . Drugače pa jaz izcedkov nimam, ker jih, četudi ni uspelo, Estrofem zadržuje.

Vita, jaz imam Medrol. Sicer zase ne vem, če je kaj pomagal, ampak, če bi imela pa vedno lepe blastociste, bi se ga pa jaz takoj poslužila, ker potem je očitno problem res v ugnezditvi. Ima zdravilo kao kup negativnih učinkov, ampak meni, razen tiste 4-dnevne migrene zadnjič, ni bilo nič. Tako, da ti kar poskusi. Še bolje je pa, če dobiš Prednisolon, ki ima enako funkcijo, samo menda je manj škodljiv.

Bibek, kateri dan v ciklusu si ti že danes? Meni so delali hatcing, ja. Menda s starostjo ženske tudi ovojnica celic postaja trša, zato naredijo ta hatching. Poglej na listu, če ga je tebi tudi naredil. Biba, koliko si pa ti stara? Kaj bi dala za to, da bi bila še nekaj časa občutljiva rožica, ampak ne zaradi prehlada user posted image .

Pika74, si ti že poskusila z Medrolom?

Bambi, ja, pri Rešu res vse mine v trenutku, da se človek komaj zave user posted image . Torej čakaš na jesen, da boš imela poletne otročke, kaj user posted image ?

N74
, ja, v sredo skupaj lulava user posted image . Jaz verjetno že ob kakšnih 3-h ponoči, glede na to, koliko meni uspeva spati user posted image . Testek že čaka v kopalnici? Ne verjamem, da so zaradi zdrave hrane celice ubijalke še bolj prisotne, tako da kar brez panike.

Moram šibat, se slišimo.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?