biba007 -> RE: Marec IVF/ICSI (7.3.2009 15:15:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad Hoj biba007 a ti si tud dobila hiperco po punkciji? Pa kakšne težave si imela? Jaz sem malo vredu, potem me spet vse boli, pa Nalgesin forte za bolečine jem.......ah ne vem, kaj bo jutri na ET- sploh ne vem kako bom šla na mizo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ?! Aja, jaz pa bi itak samo enga zarodka vstavla, tako da se tu ne bomo prepirali z Rešem; sicer pa do zdaj imam itak samo pozitivne izkušnje z Rešem...... Aja biba007 kaj je tebi pomagalo ublažit bolečine pri hiperci? Pa kdaj ti je izginla? Dekleta malo pomagajte z izkušnjami! A.jrad, ja, ažuren troskok na mizo malček trpi zaradi hiperce, ampak ni panike. Jaz sem se privalila kot prava mala privat cisternica. Bolj počasi, ampak ziher. Sicer je bilo pa ateju itak takoj jasno. Ma sem komaj dihala. Za bolečine pa nisem jemala ničesar, smo potrpeli za dobrobit pikic. Če kaj pomaga, pri meni je vse skupaj trajalo še deset dni po transferju, potem je šlo pa zelo hitro dol. Sicer pa najbrž že veš: pridno spremljaj telesno težo, prehitra in prevelika sprememba ti lahko nevarno poruši elektrolite. Pridno pij, a ne pretiravaj (pri nas smo si za kontrolo pripravili flaške). Pa nikakršnega napora - ti lahko pospeži pronicanje tekočin v tretji prekat (pazi, prevajam iz mame google), kar zna znatno otežit stanje.
|
|
|
|