lučka 25
|
ojla mismis, nič ne vemo kaj bo, ker si želimo presenečenja. Čeprav mene še posebej zmeraj bolj matra firbec, kaj bo ampak moj se pa ne da, ma res karakter in močno voljo, da bo zdržal do konca. Pa vidim, da špikice lepo padajo, saj tvoj je pa tako in tako nežen pri tem, kot si že emenila. Reby, super za včeraj, ko ni bilo potrebno vzeti nobene tablete. Naj bo tako še naprej. mala, super za stopko in naj sedaj folikli ne popokajo, ampak naj v sebi čuvajo same super celice. Fargi, dobra romantika. bbpikica, itak da še nisi za odpis, si še kako dobra za akcijo in uspeh. n74, super za zamrznjenčka, pa tudi znaki so prav lepi. Ja da bo otroček rakec sem pa prav vesela. Bomo vsi trije vodno znamenje, bomo tako dobro skupaj pluli, da bo kaj. Kruce nas pa spet malo heca z Murkotom. arneja, ne mi obupat, moj dragi se trudi in pošilja vama z n74 pozitivne vibracije za . Vitabella, ja upam da so vsi navedeni znaki tisti pravi. Zgaga tudi mene ubija v nosečnosti, pa podiranje kupčkov mi tudi ni tuje. Zdaj samo še malo potrpi in potem naj test pokaže . mojsonček, ko si pa objavila seznam trepetalk, se je pa izkazalo, da bo sedaj pa res čas trepetanja,navijanja,....pa samih veselih novic, a prav punce? A ja, pa hvala za kavico. MBT1979, uživajta v Kranjski Gori. bambi, naj pri čekiranju še vedno prevladuje belina. BEBIII, super za špike. Zdaj naj pa čas do 24.3 hitro mine. pika.po hojla. Pa pridno delaj še naprej. jona3, še malo pa bo čas za test. Pa upam, da vsi ti znaki napovedujejo .
|