|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
4.3.2009 13:45:29   
lučka 25
ojla user posted image

mismis, nič ne vemo kaj bo, ker si želimo presenečenja. Čeprav mene še posebej zmeraj bolj matra firbec, kaj bo ampak moj se pa ne da, ma res karakter in močno voljo, da bo zdržal do konca.user posted image  Pa vidim, da špikice lepo padajo, saj tvoj je pa tako in tako nežen pri tem, kot si že emenila.

Reby, super za včeraj, ko ni bilo potrebno vzeti nobene tablete. Naj bo tako še naprej.

mala, super za stopko in naj sedaj folikli ne popokajo, ampak naj v sebi čuvajo same super celice.

Fargi, dobra romantika.

bbpikica,  itak da še nisi za odpis, si še kako dobra za akcijo in uspeh.

n74, super za zamrznjenčka, pa tudi znaki so prav lepi. user posted image  user posted image  Ja da bo otroček rakec sem pa prav vesela. Bomo vsi trije vodno znamenje, bomo tako dobro skupaj pluli, da bo kaj.user posted image

Kruce nas pa spet malo heca z Murkotom. user posted image

arneja,  ne mi obupat, moj dragi se trudi in pošilja vama z n74 pozitivne vibracije za user posted image . user posted image

Vitabella, ja upam da so vsi navedeni znaki tisti pravi. Zgaga tudi mene ubija v nosečnosti, pa podiranje kupčkov mi tudi ni tuje. Zdaj samo še malo potrpi in potem naj test pokaže user posted image .

mojsonček, ko si pa objavila seznam trepetalk, se je pa izkazalo, da bo sedaj pa res čas trepetanja,navijanja,....pa samih veselih novic, a prav punce? A ja, pa hvala za kavico.user posted image

MBT1979, uživajta v Kranjski Gori.

bambi, naj pri čekiranju še vedno prevladuje belina.

BEBIII, super za špike. Zdaj naj pa čas do 24.3 hitro mine.

pika.po hojla. user posted image  Pa pridno delaj še naprej.

jona3, še malo pa bo čas za test. Pa upam, da vsi ti znaki napovedujejo user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.3.2009 13:54:40   
jona3
hvala lučka25 jaz tudi upam da bo tako koliko časa si pa že noseča

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.3.2009 14:05:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

hvala lučka25 jaz tudi upam da bo tako koliko časa si pa že noseča

Bo tako, bo. Ti samo vrjemi v to. user posted image  

Jaz pa sem noseča 20t2d.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.3.2009 14:12:33   
jona3
hvala za lele želje lučka25 tebi pa želim lepo in mirno nosečnost.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.3.2009 14:17:10   
Cari
Jaz sem šla pa včeraj še na krvni test (sva naredila 12 dan le CB, ki je pokazal sicer lepo črtico, a...) in je bil rezultat 2188. Sicer ne vem ali je dobro ali slabo, so mi pa čestitali v Adrialabu in rekli da bomo zibali user posted image . No počakajmo še UZ 16.03.

No dajmo dajmo, navijam za vas punce user posted image user posted image user posted image .
Kar nekaj vas ima v teh dneh testke, tko da bodo že kamlu lepi rezultati.

Cari

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.3.2009 15:25:25   
diana79
user posted image user posted image user posted image jaz bi imela eno vprašanje!lakho bi me kdo razložil kam moram iti po inj. v lj.!mogoče v tisti stavbi kjer delajo tudi laparoskopija?tam sem že bila!vem da moram oglasiti pri sestr milici!ne vem pa kam naj točno grem!lakho mi pomagate?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.3.2009 15:29:37   
lučka 25
Cari, četitam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa saj toovica. Kateri dan po ET pa si delal krvnega? Mislim pa, da je rezultat vseeno zelo dober.

diana, jaz ti ne znam pomagati, ker se Reševa. Bodo punce z GK povedale.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.3.2009 15:41:34   
obayifo
Cari čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

mamo novo user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.3.2009 15:41:36   
Cari
Oj,

krvnega sem delala 15 dan po transferu. Bo še dolga do UZ....

Cari

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 334
4.3.2009 15:41:44   
suzi74
Mismis hvala za navijanje za češjice-eno imamo doma  in zdaj želimo še ta drugo zraven-da bosta dve

Pika.po hvala - tudi vsem jaz želim da se pikice pridno grejejo da jim bo tko fletn, da bojo doooolgo na toplem ostali!

T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naska greje  user posted image test 04.03.  
Vitaebella greje  user posted image test 08.03.  
miška73 grejeuser posted image user posted image test 09.03. 
Loremi greje user posted image test 09.03.  
jona3 greje ?user posted image test 09.03.  
Bambi75 grejeuser posted image user posted image   test 10.03. 
Suzi74 greje user posted image   test 10.03.  
n74 greje user posted image user posted image   test 11.03.   
Arneja grejeuser posted image user posted image   test 11.03. 
Princes34 greje user posted image   test 14.03. 
Fargesia greje user posted image  ??  test 19.03. 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jona , Vitaebella  in ostale !!!!! zdržimo še par dni tega čakanja pa bomo zvedele ali bomo prale plenice, miksale kašice, in ponoči vstajale....

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 335
4.3.2009 15:46:05   
suzi74
Cari  user posted image user posted image user posted image ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa pridno se cartat user posted image  

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.3.2009 15:53:48   
Serendipity
ej ej prinčipese - se oglasim toliko, da veste, da sem še vedno z vami - navijam do onemoglosti! user posted image user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.3.2009 15:56:01   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

Jaz sem šla pa včeraj še na krvni test (sva naredila 12 dan le CB, ki je pokazal sicer lepo črtico, a...) in je bil rezultat 2188. Sicer ne vem ali je dobro ali slabo, so mi pa čestitali v Adrialabu in rekli da bomo zibali user posted image . No počakajmo še UZ 16.03.

To je super! Jaz sem imela 1950 (nekak tak) in zdaj smo v 16. tednu z našim navihančkom oz navihanko user posted image

ČEEEEEESSSTTTTIIIIIITTTTTAAAAAAMMMMMM!!!!!!

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.3.2009 15:56:47   
a.jrad
Hojla punce;

mi prosim pomagajte; jaz sem včeraj imela punkcijo in nobenih težav, danes pa imam bolečine-krče v trebuhu, pa obseg trebuha se mi veča, vročino 37 stopinj.....kaj je to hiperca ali je to normalno po punkciji?

Joj, se mi zdi da me vedno bolj boli trebuh in sem fajn napihnjena user posted image user posted image user posted image user posted image  A naj grem do zdravnika ali naj počakam do jutri?

lp

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.3.2009 17:16:25   
listek
Živjo!

Cari, čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!

a.jrad, na žalost ti ne morem pomagati, ker še delam na tem, da pridemo do tja. Držim pa pesti, da bo vse, kot je trebauser posted image .

Imam pa eno vprašanjeuser posted image - ali ste bile po punkciji oz. po transferju pa do rezultata na bolniški ali v službi, kaj menite, da je bolje. Jaz imam sicer sedečo službo, ki pa zna biti kar stresna.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 340
4.3.2009 17:18:21   
Vitaebella
Jona3,

pred nekaj urami me je začelo črvičiti tako, da jo pričakujem v zelo kratkem času, jutri  ali v petek najkasneje...
drugače se počutim ok, zjutraj mi je bilo nekaj slabo, sedaj je ok....me pa pravkar malo po jajčnikih špika.

Po izkušnji in počutju sodeč grem z naslednjim ciklusom v nove boje...sem rekla, da ne bom nič čakala, grem ponovno na pikanje že kar naslednji mesec.

Kako se ostale ET-jevke počutite?

Želim vam same pluse!!! Da bo statistika boljša kot prejšnji mesec, ko je od 12ih uspelo samo dvema...se mi zdi. Kje je tistih 25-30%?
Gremo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 341
4.3.2009 17:37:45   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Ahoj pupke! Sem vas prišla malo pokukat.

Pa kaj vidim user posted image . Prav za vsako, ki ji ne uspe mi je fejst hudo.

Špelka user posted image user posted image user posted image
Bibabond user posted image user posted image user posted image

Navijam za nove zmage! Ni vrag, ampak enkrat pa bo!!!

Shuki kako sta pa ti in tvoj S.menček? Mislim na vaju. user posted image

Reby a je pupika zdaj pridna? Madonca sta nas prestrašli! Pridna bit, počivat in se cartat! user posted image

MBT heh vidim, da naši mišmiški nekaj v zelje skačeš. user posted image Sej je res še najboljši del postopka dr. D ja it pogledat. user posted image Uživaj v KG, pa vse tanartabulše že danes, k ne vem če bom jutri pršla kaj naokoli. user posted image

Sonček 33 tudi tebi vse najboljše!!! user posted image Darilo si itak dobila prelepo! user posted image Je mali kjut za pojest ga!

T helou. Vidim da uživaš! In prav je tako!

Mišmiš bravo za špikice in tvojega nežnega medicinca! user posted image user posted image user posted image Pa na zdravje z enim Hajnijem al pa dvema! user posted image

BEBIII  user posted image še malo pa boš tudi ti med džankiji!

Vita držim pesti fejst, da se bo tokrat pokazal en močen plusek! user posted image user posted image user posted image

Mlinček family vse pod kontrolo? Pupe pridne? Vidim da buši fejst raste! user posted image Sem kar mičkeno fouš. user posted image

bbpikica mladenka naša,  da te ne slišim več o odpisu govorit, k jih boš dobila saj veš kje...user posted image po ta nagi... user posted image

n74 bravo za pingvinčka! In močno navijam, da čez par dni izvemo najlepše novičke!

Arneja in Podganca je še vse belo? Navijammmmmmmmmm! Uf kolk bo pluskov!user posted image

Kruce hvala za Murkota! Sem ga prav že pogrešala! user posted image user posted image user posted image

Listek dobrodošla!

Suzi in Jona dobro grejta zamrznjenčke, da jim bo tko fletn, da bojo doooolgo na toplem pri vama ostali!user posted image

Fargi navijam, da so jajček in plavalčki dobro zažurali!user posted image

Lučka super da je bejbi priden in raste tako kot treba!user posted image

Ajrad super kokica, bravo za 14 celic user posted image user posted image user posted image

Greti mačkica naša, kako si?

WP ti si že tudi drogerašica a ne? Še tole bolniško popedenaš, pa greš lahk na porodniško.user posted image

No zdej grem pa hit naprej delat pupe moje! Pridne bodite, pa lepe novičke sporočajte!

Pa lep, lep dan prav vsem babikam!

Evo ko sem babikam napisala, sem se še na Kajsico zdele spomnila. Še malo, pa bo pingvinček na toplem, a ne! Pa še malo pa bo dragi doma! Navijam za vse tri! user posted image

ja, zdej sem že drogerašica... :-) user posted image , sej kr gre...  a ti bi me pa kr na porodniško dala, a? Kaj bi rekla... Iz tvojih ust v Božja ušesa, da tokrat  pa res... Bi že bil cajt ane..? user posted image Pa še tko lepo bi pregovor veljal da v tretje gre rado.... upam, upam...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 342
4.3.2009 17:57:44   
jona3
iaebella zakaj si pa kr obupala sej še ni rečen a se je že kaj pokazal al kaj

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 343
4.3.2009 17:58:07   
jona3
vitaebella se opravičujem

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 344
4.3.2009 17:58:52   
jona3
jaz se počutim tko tko mal me špika v jajčnikih pa križ me boli drgač pa nč posebnega

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 345
4.3.2009 18:05:02   
Vitaebella
sploh nisem obupala, ampak sem tokrat malo bolj na realnih tleh kot prejšnjič, kjer sem vsepovsod videla znake nosečnosti.
Pa še izvedela sem, da Estrofem, ki ga jemljem, odlaga mojo M.
Bomo videli....če čakava že skoraj 3 leta, bova pa še nekaj dni...

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.3.2009 18:10:39   
jona3
suzi74 kako se počutiš.
cari čestitamuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 347
4.3.2009 18:11:16   
jona3
vitaebella zakaj pa ješ te tablete a to je pr vsaki drgač

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 348
4.3.2009 18:17:54   
Vitaebella
Estrofem je estrogen podpora za boljšo debelitev maternične sluznice. Poleg pa jemljem še progesteron Prometrium. Pri nama vse popolnoma štima, samo vgnezdit se noče zarodek. Zato jih jemljem.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.3.2009 18:18:26   
Vitaebella
Cari, čestitam iz srca!!!! Pa imamo prvo v nizu!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?