Camila -> Kam potem (28.2.2009 18:06:25)
|
Pozdravljeni :) Vem da se prezgodaj ukvarjam s to stvarjo, ampak vsake tolko mi to križa moje misli, zato sem rekla, da se moram malo posvetit z vami. S fantom sva skupi mal več kot eno leto, oba študirava skupi v Ljubljani in od meseca januarja tudi živiva skupi. Jaz njegovih še ne poznam on mojih tudi ne in meni je tko OK zaenkrat. Jaz namreč študiram tak študij, da delo bi lahko dobila le v mojem kraju-okolju. On pa študira strojništvo in po končanem študiju bo moral še 9 let delat na Hidriji, saj so ga tam štipendirali. On računa na to, da bova živela pri njemu, niti pomisliti noče na to, da bi šel živet kam drugam. Njemu se ne zdi nič kaj takega, če bi po končanem študiju šla živet k njemu, skupaj k tašči in tastu in k sestrama (kot mi on pravi, nimata delavnih navad) in da bi si potem počasi ustvarjala domek. Jaz sem že od malega navajena reda, saj imam zelo stroge starše in še posebej si ne predstavljam, da ne bi mela zasebnosti z ljubljeno osebo in ko pomislim na to, da bi mogla živet z njegovimi, ki imajo čisto drugačne navade, mi je kar slabo. Tako da na to, sigurno ne bi pristala. Je pa to, ker je moja mama podedovala po starših bajto, ki stoji v lepi vasici, mogoče ji manka malo več trave okoli, ampak je to bajta, lahko bi rekla, da bi v njej komot živele dve družini. Mami ni vseenom, da bajta tam stoji in bi sigurno takoj vidla, da bi šel kakšen od otrok živet v njo. Prodala je ne bo, podnajemnikov pa noče. Kam lepš, da bi si uredila najino živlenje v tej bajti, ki se dobesedno ponuja, imela bi svoj mir, pa vse. Bajti manka le preureditev prostorov in centralna (+na nova oprema in to). O tem nisva imela še debate, on je povedal le svojo željo, jaz pa da to bova študirala čez 3 leta, ko zaključiva študij in da bova sigurno dobila eno rešitev. Ampak rada bi slišala vaša mnenja, vaše zgodbe. A začnem pogovor že sedaj, ali pustim to, saj nikoli ne veš kaj prinese čas. Od najnih domov, sva oddaljena 1h pa 15 minutk-ni tak problem, Ampak on živi tudi v takih krajih, ki niso blizu kakšnega centra ali kaj... ja čudna sem, na vse pomišljam, pa čeprav je še vse pred mano... Hvala za posluh.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|