Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nočno spanje - star recept za pomoč 3.3.2009 7:49:11
|
|
|
|
Hope2
|
jaz sem ga pa včeraj zvečer po kopanju namazala s panaten oljem za lahko noč, pa smo spali od 19.50-2.00 in od 2.10- 5.30 . milina, samo kaj ko sem ga jaz od 22.30 pa vse do 2 čakala in poslušala kdaj bo vstal
|
|
|
|
RE: Nočno spanje - star recept za pomoč 3.3.2009 8:27:43
|
|
|
|
Mesečnica
|
Nam je tudi to noč uspelo
|
|
|
|
RE: Nočno spanje - star recept za pomoč 3.3.2009 9:55:56
|
|
|
|
sxy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica Nam je tudi to noč uspelo Sedaj se pa že hvališ!!! Mal heca... bravo, bravo,...
|
|
RE: Nočno spanje - star recept za pomoč 3.3.2009 14:48:03
|
|
|
|
pizamca
|
Jaz sem ji tudi dala kvas, pa je tamala celo noč samo srala.
|
|
|
|
RE: Nočno spanje - star recept za pomoč 3.3.2009 15:07:12
|
|
|
|
cursa
|
no naša se je pa prvič oglasila ob dveh, kar je dve uri in pol več kot ponavadi. zgolj slučaj ali res deluje? bomo videli.
|
|
|
|
RE: Nočno spanje - star recept za pomoč 3.3.2009 15:40:10
|
|
|
|
Mesečnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sxy IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica Nam je tudi to noč uspelo Sedaj se pa že hvališ!!! Mal heca... bravo, bravo,... Malo se pa moram pohvaliti, ko je pa tako fajn Zdaj bom še sama začela kvas jesti, ker tudi ne spim dobro in se po nekaj urah spanja do jutra kar naprej zbujam.
|
|
|
|
RE: Nočno spanje - star recept za pomoč 3.3.2009 15:58:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 jaz sem ga pa včeraj zvečer po kopanju namazala s panaten oljem za lahko noč, pa smo spali od 19.50-2.00 in od 2.10- 5.30 . milina, samo kaj ko sem ga jaz od 22.30 pa vse do 2 čakala in poslušala kdaj bo vstal Joj, šment. To pri nas ni milina Se tudi zbudi po 2-3x na noč, enkrat hranjenje, enkrat ali dvakrat pa zaradi dude, ampak sicer spi 12 ur. 5.30 je pa še sred noči za mene Ne bom več jamrala, ko se zbudi ob pol osmih in se spraševala, zakaj še ne potegneva eno uro
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?