|
RE: Nazdravite z nami,... 28.2.2009 19:18:25
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin ... leto dni nazaj, je naš najmlajši bojeval bitko z življenjem. Celih 6 dni smo se tresli zanj, točili solze,... A dobro je zmagalo nad zlim. Na današnji dan, pred letom dni, je moje malo dete dobilo vojno, odklopili so ga iz aparatov in spet je sam zadihal. V ogromno pomoč ste mi bili vsi na RR, ki ste nas bodrili z besedami. Hvala za vse vaše molitve in misli, verjamem da je tako ogromna količina pozitivne energije, ki ste jo vsi pošiljali k Jonasu zagtovo pomagala. Velikokrat berem vaše besede, ki ste jih zapisali in vsakič se vam v mislih zahvalim. Danes lahko v miru opazujem kako se moj enoletnik igra s starejšim bratom, kako se lovita in občasno nagajata. Ne moti me njuno tuljenje, ker vem kako vesela so moja ušesa, da ga sploh lahko slišita. Ne motijo me neprespane noči, ker vem kako lepo je stisniti dete in ga potolažiti. Zato dragi moji, nazdravite z nami, veselite se življenja, veselite se svojih otrok, kajti vse je minljivo. Ker vem, da ste nekateri svoje male sončke izgubili bom danes v opomin minljivosti življenja prigala svečko. Za vse tiste male dušice, ki so same na nebu, da se malo pogrejejo. Hvala Vam. Ne se hecat!!!! Jest pa sploh nisem vedela, da ste bili tako bitko. Joj, kje jest hodim zadnje leto. Vedela sem sicer, da si drugič noseča in da si tudi rodila, potem pa sem izgubila vse niti do tebe. Da ste imeli pa tako šaro, se mi pa niti sanjalo ni. No, vesela sem, da so se zadeve uredile in da ste zaživeli srečno in zdravja polno življenje. Želim vam, da se vam tako kot je, nikdar ne neha .
|