JUNIJ-ke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Maša -> JUNIJ-ke (28.4.2005 19:07:42)

No zdej se pa res vse skupaj približuje s tako hitrostjo, da bo treba na eno buši-, drugače bo kakšno od nas prehitelo. No, vsaj jest se že na momente tko počutim! Ampak bom po eni strani pa ful pogrešala teh - predvsem ta simpatičen buši ki mi sicer ne da več spati , ampak....ko pa vem da je notri moj angelček... je vsaka neprespana urica pozabljena.

Se pravi, ker ste verjetno trenutno na kakšnem prvomajskem oddihu predlagam, da se dobimo enkrat naslednji teden recimo kakšna sreda!

Kaj pravite!?

lp,
midva

špelin@ -> JUNIJ-ke (28.4.2005 19:32:02)

Evo, sem ti že na mon-u odgovorila ;) Sreda popoldne bi bila zame najboljša :)

:rozica::rozica::rozica:

mammy26 -> JUNIJ-ke (28.4.2005 19:43:10)

zame je sicer sreda morda malce neustrezna, kajti mož mi dela, otročka pa bi se verjetno dolgočasila med samimi bušiji, pa še iz Žalca sem. Al pa tudi ne, bomo videli. Povejte še samo kje in uro.

Drugače pa tudi moje spanje je slabo.

Lp, :nosecka: 35t 1/7

špelin@ -> JUNIJ-ke (28.4.2005 19:52:28)

Ne bo jima dolgčas ;) Najbrž pride z mano tudi moja šestletnica 8)

mammy26 -> JUNIJ-ke (28.4.2005 20:46:59)

pol pa ni problema, tudi moj sin je šest let bil marca, hči bo dopolnila štiri leta septembra. Blaž je živahen za deset otrok medtem ko je hčera v meji normale. V osnovi pa če so le kje kakšna igrala potem je mir.

Maša -> JUNIJ-ke (29.4.2005 1:06:31)

ja bomo pač našle takšno lokacijo da bo tudi za malo večje angelčke a ne;),....bo pa kot kaže trebaše počakat ker so punce verjetno na prvomajskih oddihih....bom pa poskušala poskrbet da bomo pa tale :kava: končno spelale!

Dobro nočko;)9nebesa

lp,
midva:nosecka:

Stran: [1]