gordy -> Srečna sem ))) (28.4.2005 18:45:11)
|
Punce, moram vam povedati ))) Sem sicer isto napisala že na Med.over, a upam, da ne boste hude, če ponvim še tukaj ))) Prejšnjo nedeljo sva tudi midva ugledala dve modri ))) Tako srečna še nisem bila! Sem hotela nekaj časa zase zadržati... Glede na to, da je kar nekaj časa trajalo (skoraj dve leti...). Ampak je naneslo tako, da sem v soboto morala povedati... Zakrvavela sem in noč preživela v bolnici... UZ pregled je pokazal 5 mm veliko vrečko. Ploda seveda še ne, je bilo prezgodaj... Ker je bilo tako kmalu in ker se je stanje popolnoma umirilo, sem že naslednji dan šla domov, za spremstvo pa dobila Dabostron... Vsake toliko se mi še malo sesuje svet, ko zakrvavim, ampak se hitro umiri, poleg tega je pa tako malo, da iskreno upam, da bo vse v redu... Bo pa jutri šele polnih šest tednov od zadnje M, tako da se zavedam, da je še vse možno... Kljub vsemu sem pa zdaj mirnejša. Zanosila sem, naravno, čeprav sem bila že na začetnih pregledih zaradi zdravljenja neplodnosti. In zdaj se ne bom več spraševala, če sploh lahko... Vem, da lahko ))) In to me potolaži ob vsakem močnejšem krču, ki se občasno pojavi... V sredo imam pregled in upam, da bom takrat imela priložnost videti najinega otročka ))) Resnično upam, da bo vse OK ))) Držim pesti! Zase in za vse vas! LP! Gordy
|
|
|
|