Srečna sem ))) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

gordy -> Srečna sem ))) (28.4.2005 18:45:11)

Punce, moram vam povedati ))) Sem sicer isto napisala že na Med.over, a upam, da ne boste hude, če ponvim še tukaj )))
Prejšnjo nedeljo sva tudi midva ugledala dve modri )))
Tako srečna še nisem bila!

Sem hotela nekaj časa zase zadržati... Glede na to, da je kar nekaj časa trajalo (skoraj dve leti...). Ampak je naneslo tako, da sem v soboto morala povedati... Zakrvavela sem in noč preživela v bolnici... UZ pregled je pokazal 5 mm veliko vrečko. Ploda seveda še ne, je bilo prezgodaj... Ker je bilo tako kmalu in ker se je stanje popolnoma umirilo, sem že naslednji dan šla domov, za spremstvo pa dobila Dabostron...

Vsake toliko se mi še malo sesuje svet, ko zakrvavim, ampak se hitro umiri, poleg tega je pa tako malo, da iskreno upam, da bo vse v redu...

Bo pa jutri šele polnih šest tednov od zadnje M, tako da se zavedam, da je še vse možno...

Kljub vsemu sem pa zdaj mirnejša. Zanosila sem, naravno, čeprav sem bila že na začetnih pregledih zaradi zdravljenja neplodnosti. In zdaj se ne bom več spraševala, če sploh lahko... Vem, da lahko ))) In to me potolaži ob vsakem močnejšem krču, ki se občasno pojavi...

V sredo imam pregled in upam, da bom takrat imela priložnost videti najinega otročka ))) Resnično upam, da bo vse OK )))

Držim pesti!
Zase in za vse vas!

LP!
Gordy

KMALU -> Srečna sem ))) (28.4.2005 18:50:55)

Cestitam Gordy!:bravo:
Zelim ti vse najboljse in VELIKO POCIVAJ, da bos tvojim :duda: vse OK!

tinkamiška -> Srečna sem ))) (28.4.2005 18:56:58)

Gordy, prav je, da si srečna in vem, da te skrbi, ampak več kot pazit nase zdej ne moreš. Poskusi se čimbolj sprostiti in se veselit vajine pikice, pa čeprav se je še ne vidi:)

Držim pesti, da se bo zasidrala in ostala dokler ne bo tako velika in močna, da jo boš končno lahko stisnila k sebi:rozica::rozica::rozica:

Tudi sama se nova srečka:nosecka: še malo bolj sveža kot ti;)

Želim ti, da bi bilo vse lepo in prav:rozica: Pa ČESTITAM!!!! TUDI ATIJU!:):):)

Tinka

aljča -> Srečna sem ))) (28.4.2005 19:22:55)

Vesela sem zate in ti želim:angel:9nebesa:duda::nosecka:in da boš pridno počivala,da bo vse tako kot mora biti.:rozica::muca::rozica::muca:
Lep pozdrav Alja:metulj::metulj:
:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

Skye -> Srečna sem ))) (28.4.2005 19:32:42)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:za :modri::roza:

in

:angel::pujs::angel::pujs::angel::pujs::angel::pujs::angel::pujs:da boš v sredo zagledaka svoj zakladek

marrusa -> Srečna sem ))) (28.4.2005 19:58:27)

Čestitam!
Želim ti veliko lepih trenutkov :bravo::bravo::bravo:

Pia73 -> Srečna sem ))) (28.4.2005 19:59:38)

:bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska:

Anonimen -> Srečna sem ))) (28.4.2005 20:01:48)

Ja no ste videle..vse se da sam počakat na svoj cajt je potrebno....

Iskrene čestitke Gordy oziroma obema za novega člana družinice:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::love::love::love::duda::duda::duda:

biba77 -> Srečna sem ))) (28.4.2005 20:11:59)

:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::bravo::bravo::bravo:

tia -> Srečna sem ))) (28.4.2005 20:44:15)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo:

Pikipoki -> Srečna sem ))) (29.4.2005 0:29:24)

Čestitke!:bravo::bravo::bravo: in še velik šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate!

LP

gordy -> Srečna sem ))) (29.4.2005 8:15:52)

Punce, najlepša vam hvala ))) Za vse lepe želje in vaše tople misli )))

Sicer grem še vedno s strahom na wc, če me prej kak močnejši krč zagrabi, a upam, da bom kolikor toliko mirna dočakala pregled v sredo... In seveda dobre informacije o :duda: na njem )))

Držim pesti za vse, ki greste za mano, da boste čimprej tako srečna ))) in za vse ostale, da bo vse tako, kot mora biti )))

LP!
Gordy

girly -> Srečna sem ))) (29.4.2005 9:08:00)

:)-:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :)-

lepo,da si se odločila in lepo novico o :nosecka: delila tudi z nami. jst mislim nate in verjamem, da se bo vse dobro končalo. ti samo počivaj, tabletke papaj in nič dvigovat pa boš vidla,da bo s tvojo :duda: vse vredu, še posebno, ker sem prosila :angel::angel::angel::angel::angel: naj te čuvajo

pa lep dan ti želim :muca:

PiaM -> Srečna sem ))) (29.4.2005 10:21:06)

Čestitam in ti želim vse dobro v :nosecka: in s tvojo :duda:.
:rozica::rozica::rozica:

cmokec -> Srečna sem ))) (29.4.2005 11:13:29)

:bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda:

Lepo nosečnost ti želim :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Srečna sem ))) (29.4.2005 11:28:02)

Cestitke!!!:bravo::bravo::bravo:

Lepo, mirno in zdravo nosecnost!:duda:
:rozica::rozica::rozica:

SilvijaM -> Srečna sem ))) (29.4.2005 12:07:39)

:bravo: za :roza:. Močno močno držim pesti. Sama bom verjetno svojo pikico prvič videla v torek :bravo:, saj je bila sedaj še premajhna. Ampak že sama misel na to, da nekaj raste v meni mi daje takšno moč in upanje, da vem da bo vse ok MORA biti. Tako tudi pri tebi, veš. Nikar obupati, ampak uživati 9nebesa in misliti na tvojo lepo :duda: ki raste v tebi.

Sulfinija -> Srečna sem ))) (29.4.2005 20:52:07)

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesaISKRENE ČESTITKE MAMICI IN ATIJU IN SEVEDA TUDI :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Anitka -> Srečna sem ))) (29.4.2005 21:11:32)

Gordy čestitke!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pa lepo nosečnost ti želim in zdravo :duda:

:pika:

emaa -> Srečna sem ))) (30.4.2005 12:17:22)

Čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]