čebeica maja -> RE: Marčevke 2009 - 8.del (3.3.2009 9:38:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Sem ševedno prehlajena, nos mam čis zabit, mi ga nobena zadeva ne odmaši, pa učke, ko vas berem se kar jokam, zaradi svetlobe, patud zaradi ganljivih zgodb in od smeha. Upam da se prej pozdravim preden bo treba kam it. No zdej ko nerabim več ležat sem pa bolna in še bol brez energije, pa celo nosečnost zdrava zdej nakonc pa groza, nočko Jaz imam isto problem že 3 tedne s tako močnim prehladom, da sploh več ne vem kaj naj si mislim. Točno pred tremi tedni sem imela zadnji izpit na faxu in cel čas sem govorila, samo ta izpiiiit še...potem pa uživanje zadnji mesec in glej, takoj ko sem prišla iz izpita, me je zabilo v posteljo in še zdaj nisem zdrava. Porabila sem toliko robčkov kot zadnjih nekaj let ne...in sploh nisem navajena, da se tako dolgo ne pozdravim ( zraven pa imam še obupne glavobole ). Tako da upam, da ne bom mojega celega pošmrklala ko bom predihavala popadke :). ČEBELICA MAJA meni je zadnje dni malce pomagal Aqua Maris ( kot fiziološka raztopina razpršilo za nos, ampak da ga bolj hvalijo...gre za morsko vodo )... Zdravnica mi je svetovala otroške kapljice za nos Operil... In seveda dostiii čaja... Sem pa zaradi glavobola morala vzeti tudi nekajkrat Lekadol...ker so mi solze tekle kot iz tuša in se mislila, da me bo razneslo. Jutro vsem Lorencija grozno je ta prehlad hvala, tega pa še nisem sprobala, bom moža poklicala da mi naj prinese, upam da bo nucalo, ker fiziološko si lahko vlijem v nos pa nepride skoz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], no ko ležim mam mogoče eno nosnico odprto, npr. levi bok desna nosnica ko se pa ubrnem na drugi bok se mi pa nardi tak tlak-pritisk da kr v ušesih piska[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], grozno. Da o robcih ne govorim, nosnice in pod nosom si mažem kr z bepantenom ker mam tako že odrgnjeno, pa robci so res mehki. Kakšen čaj pa ti piješ?
|
|
|
|