mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika mislim, da bomo še res morale 9. del marčevk odpret zaenkrat dobro kaže ja samo nekaj se vlečemo počasi še s temi tremi stranmi, ajde gremo pupe, malo akcije ampak res se vlečemo ko megla teh par strani.... dejmo eno debato za prav in bomo še 10 strani 9.dela imele..... kaj boste povedale? O čem naj teče beseda se strinjam. Dajmo, punce, potrudimo se malo, no... kajaka, ti pa tud že brojiš sitno, samo še 6 dni, že kaki znaki??? jok, nič ne dogaja! Zgleda se malemu prav nič ne mudi. Sicer me predvsem ob večerih nonstop nekaj zateguje in špika, ampak se ne razvije nič posebnega. Sicer pa imam jutri spet pregled in ctg, pa bomo videli, kaj bo pokazalo. Jaz sem že čist pripravljena! Če pa se še ne odloči priti ta teden, sem se jaz odločila, da pa naslednji ponedeljek mora - sem mu postavila ultimat! kajaka, mene pa tako vse kosti spodaj bolijo, da je kr jooj, komaj hodim, če ne bi čutila brcik i se že šla v P pokazat...nič se ne dogaja, mene pa ta bolečina kr ne popušča, no dopoldan je še blo OK, pol pa spet je primlo kot da bi kaj potiskalo dol, popadki pa niso.... te popolnoma razumem glede vseh teh bolečin spodaj, pri meni je enako, ampak noče in noče se pa začet konkretno dogajat! Upam samo, da ne bom šla spet en teden čez rok, tako kot pri prvič... jaz imam rok čez 2dni, malo se mi je trebuh spustil ampak ostalo pa nič...... jaz sem bila ziher, da bo drugič prej, zdaj pa nič ne kaže v tej smeri zgleda nas bo na koncu kar nekaj, ki bomo šle čez rok. jaz sem že pri Žigi šla 9dni čez rok; tako da bo tudi ta najbrž rojen po roku... kolko pa je tvoj otrok star?
|