Nina00 -> RE: Marčevke 2009 - 8.del (9.3.2009 12:08:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Sey Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok! Teoretično! Otrok najlažje izpostavi stik z okolico in sovrstniki v že zelo zgodnjem letu. Je res, da do tretjega leta otroci toliko ne potrebujejo pri igri sovrstnike, je pa po drugi plati, toliko težje za otroka, ker je veza z ljubljeno osebo (mamo) dolgotrajnejša in močnejša, in pri ločitvi od le-te veliko bolj trpi in jo dojema močnejše.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Se strinjam, je pa še veliko dejavnikov povezanih s tem... Meni so sploh ti naši vrtci neprimerni (ne vsi)... zakaj? Kaj se nagiblješ k zasebnim? Neprimerna vzgoja, igrače... Če bi imela možnost, bi ga vpisal v walfdorfski vrtec... Tu je pa veliko odvisno od vzgojiteljice. Jaz osebno sem z našo navdušena in ne morem verjet kaj vse tako mali otroci že počnejo v vrtcu. Je tudi zelo ljubeča do vseh otrok in zelo dosledna, kar mi je res všeč. Smo imeli srečo, ni kaj. Je pa res, da imajo tudi plastične igrače, če si to mislila pod neprimerne igrače. Sicer pa se mi ne zdijo neprimerne.
|
|
|
|