mojca345 -> RE: Bolečine (7.3.2009 1:12:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo! Vem, da hočeš slišat, da si zihr noseča, samo te moram razočarat. Obsataja možnost, da si se kje malo prehladila, zato te špika v jajčnikih, možno, da zaradi ovulacije(mene vedno špika med ovulacijo in po njej še par dni), trebuh napihnjen pa ni nujno znak nosečnosti. In ko je vse to razboleno, ko kaj dvigneš, je to čisto normalno, da zaboli noter. Kot so že napisale, vgnezditve ti ne čutiš. Ti pa zelo zelo želim, da zagledaš +! Javi kaj bo. Danes lahko že narediš test, bi verjetno že pokazal, če si noseča. Ni prehitro za test, bo pokazal če si in ni ti treba čakati na izostanek menstruacije. Če pa bo negativen in ti bo menstruacija zamujala, naredi ponovno po 5ih dneh izostanka. Tudi sama sem imela vse mogoče znake že, pa še vedno nisem zanosila. Pri zanositvi običajno ne boli nič. Ne sme boleti, če je vse v redu. V glavem, upam da boš srečnica in čimprej javi! recimo jaz imam napihnjen trebuh vsak mesec...me prsa nikoli ne bolijo...ene pa skoz jamrajo da jih prsa bolijo....ko sem bial prvič noseča, sem šele prvič začutila kaj to pomeni ko te prsa bolijo...pa bradavice..zoprn, ni kej... na začetku ko šele začenjaš opazovati svoje telo, ti vsaka nova stvar da mislit, joj sigurn je to znak, da sem noseča....in čez čas potem vidiš, da se te ti te znaki vsak mesec ponavljajo, kar pomeni zihr, da nisi noseča...npr pr meni : napihnjen trebuh, lulanje - sem skoz na wc-ju, bolečine, vrtoglavice, slabosti...itd...ko pa berem dekleta tukaj gor, lahko zatrdim, da večina od njih pravi, da nima nobenih znakov, ko zvedo da so noseče... jest pr seb vem, da če so bolečine, da nimam kaj upat....drgač pa tko ti bom rekla, če se boš še naprej sekirala za vsak znak, boš ob živce...jest sem bial prejšnji mesec... boljše je u easy, ko bo pa bo...verjemi mi, bo pravi čas in bo boš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].....seveda, pa vse upamo, da bomo čim preje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].... vztrajnost in potrpežljivost sta VRLINI.... želim ti vse dobro...
|
|
|
|